Зелена кава
Меню сайту
Популярні статті
 Вагітність по тижнях
Правда про зелену каву
Шкода зеленої кави
Кава для схуднення
Зелена кава для схуднення: як вона діє
Як приготувати зелену каву
Користь зеленої кави
Як приймати зелену каву
Екстракт зеленої кави
Чим корисна зелена кава
Як пити зелену каву
Склад зеленої кави
Інструкція до зеленої кави для схуднення
Протипоказання до зеленої кави для схуднення
Відгуки лікарів про зелену каву
Протипоказання до зеленої кави
 Як підтягнути груди
Головна » Зелена кава » Чи допомогає схуднути зелена кава "Тропікана слім"
03:34

Чи допомогає схуднути зелена кава "Тропікана слім"

Зовсім нещодавно лікарі зробили сенсаційне відкриття, в якому говориться про те, вживання зеленої кави сприятиме зниженню ваги без тих, що виснажують організм дієт. Причому безліч досліджень переконують покупців в користі і ефективності цього продукту. Чи так це насправді?

По суті, препарат "Тропікана слім" є дієтичною добавкою, вживати яку слід перед їдою. Представляє вона собою пігулки вагою в 0.5 г, по 60 шт. в одній упаковці.

Для досягнення потрібного ефекту препарат доведеться вживати двічі в день по однієї пігулки за прийом. Цю інформацію надає виробник "Тропікана слім. Зелена кава", Эвалар. А вже вірити їй або ні, доведеться вирішувати самостійно, випробувавши безпосередньо на собі дію продукту.

У склад пігулок, пропонованих виробником, входить одна лише натуральна зелена кава Green Coffee 800, екстракт якої займає усі 100 відсотків передбачуваного об'єму. Правдивість цієї інформації на сьогодні поки що не спростовувалася, а деякі позитивні відгуки переконують в наявності такого багатого змісту. Окремої уваги варто обернути на основну корисну речовину, дія якої допомагає організму боротися із зайвими кілограмами. Йдеться про хлорогенову кислоту, зміст якої в зернах має бути не менше 45.

Тільки в цьому випадку можна говорити про ефективність використання зелених кавових зерен з метою схуднення. Яку кількість хлорогенової кислоти містить у своєму складі зелена кава "Тропікана слім" виробник не вказує.

На сьогодні дієтологи вважають, що зелена кава для схуднення від Эвалар - це поривши у боротьбі з надмірною вагою. Цей інноваційний засіб допомагає в стимуляції обмінних процесів організму, примушуючи його самостійно боротися із вже наявними жировими клітинами. Крім того регулярний його прийом сприяє поліпшенню циркуляції крові, а також робить підтягуючий ефект на шкіру в усіх проблемних зонах.

Для досягнення якого-небудь результату тривалість прийому препарату складає не менше місяця, можливо навіть збільшення цієї тривалості і до двох місяців. Краще, звичайно ж, проконсультуватися з лікарем, але у більшості випадку тривалий прийом препарату не робить на організм несприятливої дії і навіть допомагає закріпити отриманий результат на тривалий період часу.

Придбати цей диво-засіб можна у будь-якій аптеці. Ось тільки перш ніж вирушати за покупками, важливо згадати про можливі протипоказання. Адже зневага цим нюансом може стати причиною появи серйозних проблем. Так, зелена кава у будь-якому вигляді, у тому числі і пігулкова форма "Тропікана слім", протипоказана при виявленні захворювань серця і шлунку. Також не варто проводити експерименти жінкам під час вагітності і період лактації.

У інших же випадках можна довіритися позитивним відгукам про дію цієї дієтичної добавки і випробувати на своєму організмі ефективність "Тропікана слім".

Говорити про яку-небудь безперечну ефективність "Тропікана слім" не доводиться, адже відгуки про цей продукт є і позитивні, і негативні, і нейтральні. Так що оцінити результат можливо тільки за умови індивідуального використання препарату, не покладаючись на думку інших "фахівців".

Ось такий новий засіб був представлений компанією Эвалар. Ефективно або ні - судити доведеться самостійно. Але що можна напевно затверджувати, то без комплексного прийому препарату, поєднаного з правильним режимом харчування і щоденними фізичними навантаженнями, чекати результату, швидше за все, доведеться достатньо довго. А який він буде і скільки взагалі знадобиться часу невідомо нікому, навіть компанії, яка займається випуском натурального екстракту зеленої кави під інтригуючою назвою "Тропікана слім".
Категорія: Зелена кава | Переглядів: 1037 | Тегі: зелена кава, тропікана слім, схуднути, допомогає | Рейтинг: 0.0/0

Популярні статті: