Зелена кава
Меню сайту
Популярні статті
 Вагітність по тижнях
Правда про зелену каву
Шкода зеленої кави
Кава для схуднення
Зелена кава для схуднення: як вона діє
Як приготувати зелену каву
Користь зеленої кави
Як приймати зелену каву
Екстракт зеленої кави
Чим корисна зелена кава
Як пити зелену каву
Склад зеленої кави
Інструкція до зеленої кави для схуднення
Протипоказання до зеленої кави для схуднення
Відгуки лікарів про зелену каву
Протипоказання до зеленої кави
 Як підтягнути груди
Головна » Зелена кава » Чим корисна зелена кава
22:08

Чим корисна зелена кава

Останнім часом про зелену каву говорять все частіше як про відмінний засіб для схуднення. Проте не усім відомо, чим корисна зелена кава і в чому її відмінність від кави чорної.

Загалом, зелена кава - ті ж звичні усім кавові зерна, але без термічної обробки. Саме відсутність обжарювання і робить його таким корисним. Його корисні властивості обумовлені великою кількістю речовин, необхідних для нашого організму. Дослідження говорять про те, що в зелених зернах кави знаходиться безліч вітамінів, амінокислот і антиоксидантів. Їх в нім значно більше, чим в каві чорній. У цьому міститься відповідь, чим корисна зелена кава.

Ці компоненти сприяють оздоровленню організму, підвищенню його фізичної і розумової активності.

Бажаючим знати, чим корисна зелена кава, повинно бути відомо, що в зернах зеленої кави є хлорогенова кислота, яка при обжарюванні зерен руйнується повністю. Оскільки хлорогенова кислота активно бере участь в розщеплюванні жирів, то зелена кава допомагає схуднути. Природно, щоб позбавитися від зайвої ваги, недостатньо пити тільки зелену каву, потрібно і фізичне навантаження.

І ще - якщо ви плануєте використати зерна зеленої кави для надбання бажаної стрункості, необхідно знати, що практично усі цінні поживні речовини, якими багата зелена кава, при тривалому зберіганні, а крім того, дії тепла і світла втрачаються.

Проте це далеко не усе, чим корисна зелена кава. Напій з нього підвищує тонус організму, а також активізує діяльність мозку. Як пити зелену каву написано на форумах. Оскільки кофеїну в цьому напої досить невелика кількість, пити його можна навіть вагітним жінкам. А в процесі обжарювання кавових зерен зміст кофеїну збільшується.

Можна використати зерна зеленої кави для SPA- процедур, що проводяться в домашніх умовах. Найпопулярніша процедура - обгортання зеленою кавою. Щоб приготувати цей засіб, треба перемолоти зерна зеленої кави, після чого запарити їх окропом. Через деякий термін, після того, як ця маса охолоне до прийнятної температури, треба нанести її на шкіру і приблизно на тридцять хвилин загорнути харчовою плівкою. Через встановлений час плівку треба зняти, змити все водою і нанести антицелюлітний крем.

Окрім цього, із зеленої кави робиться екстракт, який застосовується всередину або в якості зовнішнього засобу. Завдяки тому, що в такому екстракті зеленої кави досить багато біологічно активних речовин, цей засіб дуже ефективний. Шкода від зеленої кави теж є, про неї також можно дізнатись з сторінок нашого сайту. Варто зразу відмітити що, шкоди зелена кава не завдає але в неї є протипоказання.

Категорія: Зелена кава | Переглядів: 2016 | Тегі: зелена, корисна, чим, кава | Рейтинг: 0.0/0

Популярні статті: