Зелена кава
Меню сайту
Популярні статті
 Вагітність по тижнях
Правда про зелену каву
Шкода зеленої кави
Кава для схуднення
Зелена кава для схуднення: як вона діє
Як приготувати зелену каву
Користь зеленої кави
Як приймати зелену каву
Екстракт зеленої кави
Чим корисна зелена кава
Як пити зелену каву
Склад зеленої кави
Інструкція до зеленої кави для схуднення
Протипоказання до зеленої кави для схуднення
Відгуки лікарів про зелену каву
Протипоказання до зеленої кави
 Як підтягнути груди
Головна » Зелена кава » Де купити зелену каву "Флорина"?
20:22

Де купити зелену каву "Флорина"?

Де узяти зелену каву - що такого дивовижного в такому продукті? Справжній ажіотаж на ринку товарів для схуднення викликаний появою нового продукту - зелена кава "Флорина" виходить в лідери продажів.

Кава і чай давно визнані одними з кращих тонізуючих напоїв. Ми до них так звикли, що іноді просто забуваємо про їх унікальні властивості. І якщо властивості зеленого чаю для схуднення нам давно відомі, то про властивості зеленої кави вітчизняні споживачі дізналися зовсім нещодавно. Чорна кава - визнаний енергетичний напій, зелений не є виключенням і також допомагає збільшити розумову і фізичну активність усього організму.

У чому ж особливості унікальних властивостей цього напою? Передусім, в його складових, а саме в хлорогеновій кислоті, яка допомагає спалювати жир в три рази швидше, ніж це відбувається природним чином. Збільшення обміну речовин спостерігається за рахунок скорочення надходження в організм калорій, оскільки сповільнюється процес засвоєння вуглеводів і ліпідів.

Де купити зелену каву? Питання звучить дуже банально і відповідь на нього може бути тільки один - купити. Якщо раніше кави купити можна було тільки в дуже невеликій кількості пунктів з продажу кави і чаю у офіційних дистриб'юторів бразильських виробників натуральної зеленої кави, то сьогодні кількість постачальників різко збільшилася. Оптимальний варіант - замовити напій через Інтернет.

Для зручності споживачів це може бути як мелена кава, вже приготована до вживання, так і кава в зернах(він трохи дешевший за мелене), яку необхідно готувати самим, заздалегідь обсмаживши зерна на повільному вогні, при постійному помішуванні.

Відомий виробник кави - Бразилія. Саме у цій країні багато жителів самі готують напій із зерен, заздалегідь обсмажуючи їх на повільному вогні. Міра насичення аромату повністю залежить від термінів обсмажування. Оптимальний термін 5-15 хвилин, все залежить від особистих переваг. Наприклад, якщо потрібний стійкий і насичений аромат, то обсмажувати зерна можна і трохи довше, при недовгому обсмажуванні аромат буде м'якшим і не таким насиченим.

Від цього збільшується кількість кофеїну, але корисні властивості кави від цього не зменшуються.

Один з популярних продуктів на основі екстракту необсмаженого зерна - зелена кава "Флорина". Ось її-то і поставляє в Україну Бразилія. Це відмінна оригінальна зелена кава, а головне на 100атуральный. Придбавати його краще у офіційних партеров компанії виробника, можна і через Інтернет. Це каву практично не можна підробити, тому можна бути упевненим в його натуральності і в тих особливостях, властивостях, якими він наділений.
Категорія: Зелена кава | Переглядів: 896 | Тегі: купити, зелену каву, флорина | Рейтинг: 0.0/0

Популярні статті: