Зелена кава
Меню сайту
Популярні статті
 Вагітність по тижнях
Правда про зелену каву
Шкода зеленої кави
Кава для схуднення
Зелена кава для схуднення: як вона діє
Як приготувати зелену каву
Користь зеленої кави
Як приймати зелену каву
Екстракт зеленої кави
Чим корисна зелена кава
Як пити зелену каву
Склад зеленої кави
Інструкція до зеленої кави для схуднення
Протипоказання до зеленої кави для схуднення
Відгуки лікарів про зелену каву
Протипоказання до зеленої кави
 Як підтягнути груди
Головна » Зелена кава » Де та як купити зелену каву для схуднення Львів
01:15

Де та як купити зелену каву для схуднення Львів

Перед тим, як купити зелену каву у Львові, варто визначитися з цілями. Можна придбати зелену каву в аптеках міста.

Склалася неоднозначна ситуація відносно такого продукту, як зелена кава для схуднення. Усупереч думці більшості, сировиною для такого різновиду кави служать не зерна особливого сорту. Це усе ті ж кавові зерна, які, як і показують в рекламних роликах, збирають на плантаціях.

Назва кави вказує лише на специфіку її передпродажної обробки - зібране зерно не піддається тепловій обробці. Іншими словами, під маркою зеленої кави поставляють ті ж сорти зерен, але що не пройшли обсмажування. Особливістю напою, приготованого з необсмажених зерен, є його унікальна здатність ефективно боротися з жировими відкладеннями. Звідси і підвищений інтерес до такого продукту як зелені кавові зерна - особливо з боку жінок.

Ефективність зеленої кави як потужного жироспалювача забезпечує саме відсутність обжарювання. Зерна зберігають усе багатство мікро- і макроелементів, а найголовніше - ефірні олії, які випаровуються при нагріванні зерен.

У комплексній дії на організм людини приймають ті, що містяться в зеленому кавовому зерні лептини. Лептин - білок, який учені називають "гормоном ситості" : присутність лептина в організмі сприяє пригнобленню відчуття голоду. З натяжкою можна назвати зелену каву продуктом-аноректиком. (Велика частина засобів для схуднення допомагають боротися із зайвою вагою виключно за рахунок додавання в них витягів з таких рослин, які мають схожі властивості і пригноблюють апетит.)

Купити зелену каву екстраговану в аптеках - прекрасна альтернатива самостійній обробці цілісних зерен. У аптеці пропонують продукт, збагачений мінеральними і вітамінними добавками рослинного походження. Така кава має відповідну маркіровку, і покупець вибирає найбільш симпатичну для нього форму продукту : в гранулах, капсулах, у вигляді кави питльового млива з додаванням витягів з лікарських рослин. Для косметичних цілей не має значення, в якій формі буде продукт.

Різниця ж для побутового вживання величезна: напій зі свіжомеленого зеленого зерна має приємний, незвичайний смак і позбавлений звичного "кавового" аромату. Чим темніше зерно, тим менше в нім олій і більше кофеїну. Інтернет-сайти пропонують величезний вибір сортів кави усіх типів - в порошку, гранулах, капсулах, а також цілісне і мелене зерно. Розмір помелу координує і сам покупець при оформленні замовлення. Такий зручний сервіс пропонують багато сайтів, склади яких знаходяться поблизу від Львова.

Найчастіше інтернет-магазини продають Робусту і Арабіку, а також такі затребувані сорти зеленої кави, як Лавацца і Малонго. Крім того, критерієм вибору стає і країна, в якій виросла кава, - постачання ведуться з Бразилії, Колумбії, деяких країн Африки. Гурмани, яким цікаві в першу чергу смакові якості напою, придбавають зелену каву на таких майданчиках, як Ілкафе, Грін кава, інших офіційних сайтах.

Про якість пропонованої цими ресурсами кави говорять численні позитивні відгуки, залишені вдячними покупцями.
Категорія: Зелена кава | Переглядів: 3499 | Тегі: для схуднення, львів, купити, зелену каву | Рейтинг: 5.0/1

Популярні статті: