Зелена кава
Меню сайту
Популярні статті
 Вагітність по тижнях
Правда про зелену каву
Шкода зеленої кави
Кава для схуднення
Зелена кава для схуднення: як вона діє
Як приготувати зелену каву
Користь зеленої кави
Як приймати зелену каву
Екстракт зеленої кави
Чим корисна зелена кава
Як пити зелену каву
Склад зеленої кави
Інструкція до зеленої кави для схуднення
Протипоказання до зеленої кави для схуднення
Відгуки лікарів про зелену каву
Протипоказання до зеленої кави
 Як підтягнути груди
Головна » Зелена кава » Екстракт зеленої кави
21:01

Екстракт зеленої кави

Не так давно стало відомо, що в зелених кавових зернах є речовина, сприяюча схудненню. Екстракт зеленої кави може стати відмінним доповненням до раціону.

На відміну від кави обсмаженої, в зеленої зберігаються практично усі її корисні властивості, проте вона не має звичного, коханого багатьма, запаху. Крім того, треба вживати її якнайшвидше і зберігати в прохолодному і темному місці.

Сьогодні можна купити зелену каву, а також, капсули, що містять екстракт зеленої кави. Ці зерна не обсмажувалися, як це прийнято, тому зберегли максимальну кількість своїх корисних речовин.

Склад капсул екстракту зеленої кави може бути різним. Основна їх складова - хлорогенова кислота. Фахівці вважають, що в препараті її має бути не більше 40 відсотків, тому що занадто велика її кількість може негативно впливати на організм людини. Інші складові мають бути натуральними і безпечними.

Якщо в капсулах є присутнім кофеїн, його, як правило, не буває занадто багато.

Хлорогенова кислота помітно зменшує апетит через те, що вона гальмує всмоктування глюкози в кров. Окрім цього, вона уповільнює переробку вуглеводів в жири. Екстракт зеленої кави значно знижує відчуття голоду. Окрім цього, він прискорює метаболізм, заряджає людину бадьорістю і позбавляє її від сонливості.

Капсули, що містять екстракт зеленої кави, не дають затримуватися воді в організмі. Завдяки цьому відбувається помітне поліпшення текстури шкіри, пропадає ефект "апельсинової кірки" і проходить рихлість. Активні компоненти зеленої кави допомагають зміцненню і вирівнюванню тканин шкіри, усувають накопичення токсинів і набряки.

Проте перед тим, як почати приймати екстракт зеленої кави, бажано відвідати фахівця, який рекомендує, як краще застосовувати цей засіб. Окрім цього, краще пройти обстеження, в ході якого можна визначити, чи існують у вас які-небудь обмеження і протипоказання. Адже якщо навіть самий нешкідливий засіб приймати безконтрольно, можна завдати шкоди своєму здоров'ю.

Обов'язково треба поцікавитися, як приймати цей препарат, чим корисна зелена кава. Попри те, що у складі капсул є присутніми виключно натуральні компоненти, при передозуванні завдати шкоди здоров'ю можуть навіть рослинні речовини, адже деякі з них можуть робити досить сильний вплив. Тому не полінуєтеся і ретельно вивчите інструкцію.
Категорія: Зелена кава | Переглядів: 2847 | Тегі: кави, екстракт, зеленої | Рейтинг: 0.0/0

Популярні статті: