Зелена кава
Меню сайту
Популярні статті
 Вагітність по тижнях
Правда про зелену каву
Шкода зеленої кави
Кава для схуднення
Зелена кава для схуднення: як вона діє
Як приготувати зелену каву
Користь зеленої кави
Як приймати зелену каву
Екстракт зеленої кави
Чим корисна зелена кава
Як пити зелену каву
Склад зеленої кави
Інструкція до зеленої кави для схуднення
Протипоказання до зеленої кави для схуднення
Відгуки лікарів про зелену каву
Протипоказання до зеленої кави
 Як підтягнути груди
Головна » Зелена кава » Як готувати зелену каву для схуднення
20:20

Як готувати зелену каву для схуднення

Зелена кава часто використовується для схуднення. Але для того, щоб кавою дійсно стало ефективним інструментом зниження ваги, необхідно дотримуватися деяких важливих правил при приготуванні.

Правильно зварена згідно з відгуками зелена кава для схуднення зберігає усі корисні речовини і має прекрасний смак. Як готувати зелену каву для схуднення? Для правильного приготування напою краще всього використати свіжомелені зерна.

Змелена кава з часом втрачає свої корисні властивості, оскільки вітаміни руйнуються під впливом повітря. Слід зазначити, що смак і властивості напою залежать від розмірів часток меленої кави : чим менше частки, тим краще. Тому гурмани рекомендують використати електричні кофемолки, ручні, на жаль, не здатні змолоти каву настільки дрібно.

Після того, як кава змелена, необхідно визначитися із способом приготування. Практично непомітні частки зазвичай варять в турку, а крупчасте мливо - у френч-прессе. Перший варіант також зберігає більше корисних властивостей зеленої кави, а тому що бажає схуднути рекомендується використати турку. Перед початком варіння туркові треба підігріти на вогні. Робити це треба дуже акуратно, оскільки тонкий шар металу може просто прогоріти. Процес прогрівання у турці, як правило, не перевищує 1 хвилини.

Якщо турку заздалегідь не підігріти, приготований напій не буде таким ароматним.

На наступному етапі в турку заливають холодну воду і засипають каву. Деякі рецепти передбачають попереднє підігрівання води в турку і засипання меленої кави вже в теплу воду. Проте тепла вода не дозволяє витягнути з кавових зерен усі корисні речовини, тобто ефективність напою для схуднення знижуватиметься. Як правильно заварювати зелену каву? Турка з водою і кавою ставиться на слабкий вогонь. Вогонь зберігається до тих пір, поки на поверхні напою не з'явиться тонка кірочка.

Потім вогонь збавляється, і залишається чекати, поки кава закипить. Про момент закипання напою підкажуть вируючі бульбашки повітря, що з'являються на поверхні. Після цієї кави знімається з вогню. Напій готовий.

Мистецтво варіння кави полягає в тому, щоб зняти турку з вогню в самий останній момент, коли кава вже закипіла, але кірочка згори ще збереглася. Кірочка зберігає аромат напою і дозволяє зберегти його смак. Після того, як кірочка осідає, процес нагрівання турки з напоєм повторюється за тією ж схемою. Для осідання напою у кінці приготування в турці можна залити трохи крижаної води (не більше чайної ложки). Готовий напій вживається гарячим. Тільки в цьому випадку зелена кава найбільш ефективна для схуднення.

Категорія: Зелена кава | Переглядів: 2876 | Тегі: схуднення, готувати, зелену, каву | Рейтинг: 5.0/1

Популярні статті: