Зелена кава
Меню сайту
Популярні статті
 Вагітність по тижнях
Правда про зелену каву
Шкода зеленої кави
Кава для схуднення
Зелена кава для схуднення: як вона діє
Як приготувати зелену каву
Користь зеленої кави
Як приймати зелену каву
Екстракт зеленої кави
Чим корисна зелена кава
Як пити зелену каву
Склад зеленої кави
Інструкція до зеленої кави для схуднення
Протипоказання до зеленої кави для схуднення
Відгуки лікарів про зелену каву
Протипоказання до зеленої кави
 Як підтягнути груди
Головна » Зелена кава » Як пити зелену каву
22:55

Як пити зелену каву

Мало хотіти схуднути за допомогою напоїв або капсул, потрібно ще знати, як пити зелену каву з користю для фігури і здоров'я. Отже, які вимоги до її приготування і поєднання з іншими продуктами?

Багато хто вважає, що процес приготування і вживання чорної і зеленої кави практично ідентичні. Насправді є відмінності, які необхідно враховувати в процесі приготування.

Процес приготування кави раніше знали тільки посвячені в кавові таїнства. Особливою популярністю користувався спосіб приготування чорної кави по-турецьки, в спеціальному посуді, що дозволяв зберегти повністю його смак і аромат. Зараз процес приготування кави значно спростився завдяки технічним пристроям. Якщо зелена і чорна кава все-таки розрізняються за багатьма параметрами, виникає законне питання - як пити зелену каву, щоб поєднати приємне з корисним?

По-перше, щоб отримати правильно приготовану зелену каву, треба використати тільки цілісні кавові зерна, не піддаючи їх обжарюванню. При термічній обробці руйнується хлорогенова кислота, завдяки дії якої сповільнюється вступ жирів в кров і їх осідання на різних частинах тіла. Так що ніяких обсмажених зерен і тим більше, розчинної кави, від якої насправді майже немає ніякої користі.

По-друге, хто знає, як примати зелену каву, не вживають ні молока, ні цукру - це зводить активність діючих речовин в каві до нуля. Якщо взагалі не виходить відмовитися від цукру і інших підсолоджувачів, краще використати натуральний мед.

При дієті із зеленою кавою слід мати на увазі, що її не можна приймати одночасно з лікарськими препаратами. Таке поєднання негативно позначається на психічному стані і швидкості реакції.

По-третє, зелену каву не можна пити, якщо є порушення в роботі серцево-судинної системи і товстого кишечника, а також за наявності глаукоми і остеопорозу. Мало знать, як пити, потрібно знати, як приготувати зелену каву.

Ідеальний варіант приготування зеленої кави -у френчпресі або турці, причому готовий напій потрібно знімати так, щоб не збовтати гущу на дні судини, в якій його готували. Перед застосуванням дізнайтеся про склад зеленої кави для схуднення.
Категорія: Зелена кава | Переглядів: 4053 | Тегі: пити, зелену, каву | Рейтинг: 5.0/1

Популярні статті: