Зелена кава
Меню сайту
Популярні статті
 Вагітність по тижнях
Правда про зелену каву
Шкода зеленої кави
Кава для схуднення
Зелена кава для схуднення: як вона діє
Як приготувати зелену каву
Користь зеленої кави
Як приймати зелену каву
Екстракт зеленої кави
Чим корисна зелена кава
Як пити зелену каву
Склад зеленої кави
Інструкція до зеленої кави для схуднення
Протипоказання до зеленої кави для схуднення
Відгуки лікарів про зелену каву
Протипоказання до зеленої кави
 Як підтягнути груди
Головна » Зелена кава » Як пити зелену каву щоб схуднути
20:31

Як пити зелену каву щоб схуднути

Багато хто чув про те, що зелена кава набагато корисніша за обсмажену. Вона зберігає усі корисні речовини і вітаміни, дозволяє скинути вагу і може служити прекрасним тонізуючим засобом.

Напій нешкідливий для організму і не має яких-небудь негативних ефектів навіть при тривалому застосуванні. Зелена кава, як правило, виготовляється із зерен сортів "арабика" або "робуста", оскільки вони дають кращий аромат і смак.

Крім того, зелена кава сприяє виведенню з організму жиру і вільних радикалів, що робить його прекрасним інструментом для швидкого схуднення.

Як пити зелену каву щоб схуднути? Перш ніж пити каву, її треба купити і приготувати. Для того, щоб приготувати зелену каву, необхідно молоти зерна. Звичайно, ніхто не забороняє використати вже мелені зерна, які можна придбати в найближчому супермаркеті. Проте необхідно враховувати, що вже підготовлений зелений порошок втрачає свої корисні властивості при контакті з повітрям. Приготувати справжню зелену каву можна тільки зі свіжомелених зерен. Крім того, важливе значення має розмір часток помелу.

Гурмани упевнені в тому, що чим менше частки, тим краще. Тому для помелу краще використати електричну кавомолку.

Способів приготування кави налічується декілька десятків, а то і сотень. Що ж до зеленої кави, то її рекомендується готувати виключно в турці. Френч-пресі, кавоварці, перколятори також використовуються для приготування кави. Але вони не можуть порівнятися з класичною туркою, що зберігає аромат і корисні властивості зеленої кави. Перед тим, як в турку заливається вода і засипається кава, її прогрівають на вогні. Прогрівання дна турки необхідно для збереження аромату напою.

Але треба бути обережним: довгий нагрів порожній турки здатний привести до її ушкодження, тому не можна залишати посуд без нагляду. Перегрівати турку теж не слід: досить потримати її на слабкому вогні хвилину-півтори.

У прогріту турку заливається вода і засипається кава. На кожні сто грам води засипається дві-три ложки меленої зеленої кави. Вода заливається в турку до рівня звуження шийки, що дозволяє прибрати з посуду зайве повітря. Як правило, для приготування зеленої кави використовується холодна вода. Гарячу воду беруть тільки ті, хто хоче заощадити час на приготуванні напою. Проте гаряча вода не дозволить приготувати дійсно смачну і ароматну каву, так що заощадження часу в даному випадку є досить спірним.

Турка з кавою ставиться на слабкий вогонь. Потім необхідно чекати, поки на поверхні напою з'явиться кірочка. Після цього вогонь необхідно зменшити до мінімального і чекати моменту закипання. Поява бульбашок на поверхні напою свідчить про те, що кава починає закипати. Найважливіше у цей момент: зняти турку з вогню до того, як кірочка зруйнується, і усі аромати кави випаруються. Для поліпшення смаку кавою процес нагрівання напою слід повторити ще один-два разу, кожного разу чекаючи осідання кірочки в рідину.

Як правильно пити зелену каву, відгуки? Для того, щоб повністю відчути смак кави, його необхідно пити без додавання цукру або вершків. Допустимі декілька крапель молока. У день не рекомендується вживати більше двох чашок зеленої кави. І краще всього, якщо це буде уранішній ритуал, що упереджає сніданок. При такому підході до справи кави не лише підбадьорить, але і виїде з організму зайву воду, призводячи до заповітного зниження маси тіла.
Категорія: Зелена кава | Переглядів: 7619 | Тегі: схуднути, пити, зелену, каву | Рейтинг: 0.0/0

Популярні статті: