Зелена кава
Меню сайту
Популярні статті
 Вагітність по тижнях
Правда про зелену каву
Шкода зеленої кави
Кава для схуднення
Зелена кава для схуднення: як вона діє
Як приготувати зелену каву
Користь зеленої кави
Як приймати зелену каву
Екстракт зеленої кави
Чим корисна зелена кава
Як пити зелену каву
Склад зеленої кави
Інструкція до зеленої кави для схуднення
Протипоказання до зеленої кави для схуднення
Відгуки лікарів про зелену каву
Протипоказання до зеленої кави
 Як підтягнути груди
Головна » Зелена кава » Як приймати зелену каву
20:55

Як приймати зелену каву

Для багатьох людей боротьба із зайвою вагою є дуже хворою темою. Тому треба знати, як приймати зелену каву, яка допомагає людям в цій "нерівній" боротьбі.

У всьому світі відомо, що зелена кава дуже ефективна для позбавлення від зайвих кілограмів, причому для цього використовуються саме необсмажені зерна. Порівняно з чорною кавою вона безпечніша і тому можна не обмежувати її вживання двома або трьома чашками в день. Але, природно, для більшого ефекту слід знати, як приймати зелену каву.

Висока ефективність зеленої кави обумовлена її унікальними дієтичними властивостями. Необсмажені зерна розщеплюють жир значно краще, ніж зерна чорної кави. Зелена кава на смак гірка і практично не має аромату.

У зелених кавових зернах знаходиться хлорогенова кислота, якої немає в чорній каві, оскільки під час жаріння вона розкладається. Хлоргеновая кислота допомагає понизити цукор в крові, тому особливо корисна зелена кава людям, що мають цукровий діабет.

Регулярне вживання зеленої кави допомагає поліпшити метаболізм в організмі, а також спалити жирові клітини. Перед тим, як приймати зелену каву, слід знати, що для ефективного схуднення рекомендується пити її щодня.

Слід мати на увазі, що різні сорти кави спалюють жир по-різному. Певна кількість жиру при використанні одного сорту кави піти може за тиждень, а при використанні іншого тільки за місяць. З цієї причини є сенс трохи поекспериментувати і визначити, як правильно пити каву і яку кількість треба тієї або іншої марки.

Один із способів, як приймати зелену каву, такий. Приблизно три чайні ложечки заварюються в один кухоль, без додавання цукру і молока. Рекомендується випивати каву за десять хвилин до їди, адже цей напій має властивість пригнічувати апетит, і, як наслідок, кількість з'їденої їжі повинна значно зменшитися.

Проте не треба у всьому покладатися тільки на каву, варто обмежити вживання деяких продуктів. Слід їсти яловичину, курку, морепродукти, горіхи, зернові, з молочних продуктів лише сир і кефір. Фруктів бажано більше, за винятком цитрусових. Овочі їсти можна будь-які. Можна спробувати екстракт зеленої кави.

Про газовані напої краще забути, окрім зеленої кави можна пити настій шипшини і зелений чай. Природно, треба звести до мінімуму вживання борошняного і солодкого. Якщо дотримуватися цих простих правил, то заповітна стрункість перестане бути тільки мрією.
Категорія: Зелена кава | Переглядів: 5353 | Тегі: зелену, каву, приймати | Рейтинг: 0.0/0

Популярні статті: