Зелена кава
Меню сайту
Популярні статті
 Вагітність по тижнях
Правда про зелену каву
Шкода зеленої кави
Кава для схуднення
Зелена кава для схуднення: як вона діє
Як приготувати зелену каву
Користь зеленої кави
Як приймати зелену каву
Екстракт зеленої кави
Чим корисна зелена кава
Як пити зелену каву
Склад зеленої кави
Інструкція до зеленої кави для схуднення
Протипоказання до зеленої кави для схуднення
Відгуки лікарів про зелену каву
Протипоказання до зеленої кави
 Як підтягнути груди
Головна » Зелена кава » Як зелена кава спалює жир? Дієта із зеленою кавою
20:35

Як зелена кава спалює жир? Дієта із зеленою кавою

Зелена кава спалює жир - і це підтверджують численні відгуки людей, схудлих за допомогою напою із зеленого зерна.

Користь зеленого кавового зерна усебічно вивчена. Як підтверджують досліди і проведені дослідження, унікальному складу кавового зеленого зерна під силу перетворити зовнішність людини! І це - не жарти. Зеленою кавою називають не гібридний сорт. "Зелений" - означає "необсмажене". Таким чином, ця марка - це усе ті ж кохані гурманами сорту зерен кави, але що не пройшли термічну обробку. На наш стіл потрапляє, як правило, кава з чорних зерен - тобто обсмажених.

Зелені зерна акуратно фасуються і вирушають на прилавок в первозданному виді.

Саме ці зерна і мають увесь комплекс цінних властивостей. Так, досвідченим шляхом було доведено, що регулярне вживання напою з мелених необсмажених зерен відмінно зміцнює нігті і стимулює зростання волосся. Пишна шевелюра і ідеальний манікюр - чи це не мрія кожної модниці?

Другий момент також торкається дії на зовнішність - при постійному вживанні гарячої збадьорюючої кави відбувається поліпшення метаболізму. З одного боку, жир розщеплюється досить активно - це забезпечує білок лептин. З іншого боку, зменшення жирового запасу не загрожує послабленням м'язової тканини. Таким чином, зелена кава спалює жир і не шкодить м'язам. Таким і має бути ідеальне схуднення - адже більшість дієт однакова згубно і для жирових клітин, і для м'язових волокон.

Людина втрачає кілограми, але користі це не приносить. Інша справа - дія зеленої кави!

Як правильно вживати зелену каву, щоб добитися найкращих результатів? Під результатом в даному випадку мається на увазі корекція ваги, яка безпечна для стану здоров'я. Варіантів приготування напою - множина, у тому числі зелене зерно змізерніють і заварюють будь-яким звичним способом. У джезві, в кофемашине, чи в кавоварці буде заварена кава з необсмажених зерен - не так важливо.

Головне, щоб напій не досягав точки кипіння! Інакше усі корисні речовини випаруються, і у результаті людина отримає тільки порцію кофеїну, але ніяк не цінний лептин. Кава при заварюванні в турку кілька разів підігріває, поки пишна шапка меленого зерна не досягне країв посудини. Потім туркові знімають з вогню і чекають, поки піна осяде. За бажання можна посилити ефективність кави для спалювання жиру. Досить додавання палички кориці або подрібненого імбиру.

Ці прянощі стимулюють обмін речовин і також здатні протистояти зайвій вазі.

Можлива і така дієта із зеленою кавою для схуднення (ціна уроздріб), при якої немає необхідності регулярно пити свіжозаварений напій. У аптеках пропонують рослинні комплекси з екстрагованою олією зеленого зерна. Як правило, в такі комплекси в процесі виробництва додають витягу з інших рослин. В якості добавки можуть йти женьшень, елеутерокок, деякі трави, які відмінно пригноблюють відчуття голоду.

До речі, саме на здібності пригнічувати голод базується використання для схуднення напою з необсмажених зерен (сирцю).

Варіантів вживання смачної кави для схуднення множина. Аптечні продукти можуть мати форму капсул або пігулок - така пропозиція зацікавить тих, хто не відноситься до прихильників кави. Діє в даному випадку і психологічний чинник: людина зберігає упевненість, що його дієта буде ефективною. Деяким людям для такої віри потрібна не звична форма кави у вигляді зерен або гранул, а типово "аптечна" форма продукту. Для зниження ваги, судячи з відгуків вдячних покупців, хороші усі форми і види зеленого зерна.

Але найбільш затребуваним, хоча і не завжди доступним, залишається все ж кава-сирець.
Категорія: Зелена кава | Переглядів: 3250 | Тегі: кавою, зелена кава, зеленою, спалює жир, дієта | Рейтинг: 0.0/0

Популярні статті: