Зелена кава
Меню сайту
Популярні статті
 Вагітність по тижнях
Правда про зелену каву
Шкода зеленої кави
Кава для схуднення
Зелена кава для схуднення: як вона діє
Як приготувати зелену каву
Користь зеленої кави
Як приймати зелену каву
Екстракт зеленої кави
Чим корисна зелена кава
Як пити зелену каву
Склад зеленої кави
Інструкція до зеленої кави для схуднення
Протипоказання до зеленої кави для схуднення
Відгуки лікарів про зелену каву
Протипоказання до зеленої кави
 Як підтягнути груди
Головна » Зелена кава » Яка зелена кава краще для схуднення
21:35

Яка зелена кава краще для схуднення

Про різну спеціальну каву для схуднення, що є складовою з включенням добавок, говорять в журналах, на телебаченні, в Інтернеті. Теж саме кажуть і лікарі.

Проте, відгуки лікарів стверджують, що найефективніший шлях до зниження ваги - вживання натуральної зеленої кави і вірно дозовані фізичні навантаження. При цьому вибрати смак і аромат можна за власним розсудом. При виборі зеленої кави можна орієнтуватися на ціну, упаковку або бренд. Але найактуальніші відомості про напій дасть вказівку місцевості, в якій зерна росли.

Наприклад, любителям легкого смаку з невеликою кислинкою підійдуть колумбійські і центрально-американські сорти. При цьому варто знати, що професійні кухарі радять використати їх також в купажі для приготування эспрессо. Висока якість і трохи менша інтенсивність кислоти - характеристика кави, що росте на островах Карибського моря. Самими затребуваними є натуральна зелена кава для схуднення з Ямайки і Домінікани.

Тим, кому кислинка зовсім не подобається, будуть за смаком бразильські сорти. Вони дуже міцні, солодкі і такі, що бадьорять завдяки насиченому аромату. Різноманітити кавове меню допоможе також ефіопський продукт, який можна упізнати по наявності присмаку екзотичних фруктів. До речі, тільки в Ефіопії роблять каву, що росте на диких плантаціях. У свою чергу, Індонезія і острови, оточені Тихим Океаном, - справжній рай для кавоманів. Тут вирощують зелені зерна сортів Java, Kalossi, Lintong.

Складний смак, який можна характеризувати як м'який, але насичений, позбавлений кислоти, робить позначені сорти кави затребуваними в усіх куточках планети. Відгуки про зелену каву для схуднення в основному позитивні.

У пошуках відповіді на питання, яку зелену каву краще, треба пам'ятати і про те, що багато що означає і спосіб приготування. Наприклад, африканське каві можна готувати в каві-машині, і від цього воно анітрохи не стане гірше. А центрально-американські краще готувати в турці. Причому, багато хто переконаний, що смак арабики розкривається лише при додаванні до неї робусти. Таким чином, пристрасті і думки дуже різні. Єдиним для усіх залишається одно: зелена кава знижує вагу і покращує зовнішній вигляд незалежно від того, де вона росте і як довго зріє.

Адже корисні вітаміни, жирні кислоти, мінерали і хлорогенова кислота в усіх видах кави містяться приблизно в рівній кількості.
Категорія: Зелена кава | Переглядів: 982 | Тегі: схуднення, краще, зелена кава | Рейтинг: 0.0/0

Популярні статті: