Зелена кава
Меню сайту
Популярні статті
 Вагітність по тижнях
Правда про зелену каву
Шкода зеленої кави
Кава для схуднення
Зелена кава для схуднення: як вона діє
Як приготувати зелену каву
Користь зеленої кави
Як приймати зелену каву
Екстракт зеленої кави
Чим корисна зелена кава
Як пити зелену каву
Склад зеленої кави
Інструкція до зеленої кави для схуднення
Протипоказання до зеленої кави для схуднення
Відгуки лікарів про зелену каву
Протипоказання до зеленої кави
 Як підтягнути груди
Головна » Зелена кава » На чому грунтовані негативні відгуки про зелену каву?
22:49

На чому грунтовані негативні відгуки про зелену каву?

Про користь зеленої кави, тобто зерен арабики і робусты, що не піддаються обсмажуванню, говорить багато хто. Вважається, що вони сприяють поліпшенню обміну речовин, омолоджуванню і схудненню.

Проте знаходяться і супротивники вживання напою з таких зерен. В першу чергу, супротивники заявляють про те, що в зеленій каві, як і в чорній, є кофеїн. А він може робити частішим пульс, негативно впливати на роботу серця і стан посудин. Проте учені заявляють, що кофеїну в зелених зернах все ж менше. Тому до інфаркту вони навряд чи доведуть.

Негативні відгуки про зелену каву містять відомості про те, що напій подібний до наркотика. До нього дуже швидко звикають, починають вживати в надмірних кількостях, доводячи себе до обезводнення і проблем з серцем. Проте і ця позиція не зовсім вірна. Якщо наслідувати цю логіку, то можна назвати наркотиком і шоколад, і банани, і інші ласощі, які сприяють виробленню серотоніна і підвищують настрій. Тобто психологічне звикання можливе (усі люблять побалувати себе!), а фізіологічне - навряд чи.

Третій привід відмовитися від зеленого цілющого напою звучить так: кава призводить до безсоння і нервового перезбудження. Дійсно, пити каву на ніч і давати його дітям - значить, робити крок до вказаних проблем. Причому, як у випадку із зеленим, так і у випадку з чорним напоєм. Проте для досягнення позитивного ефекту кавою з необсмажених зерен потрібно пити в уранішні години до сніданку. При тому, що дотримується такої схеми ніяких негативних наслідків помічено не буде. Тільки бадьорість і прекрасний настрій!

Чи шкідлива зелена кава, відгуки? Таке питання сильно хвилює майбутніх мам. Вважається, що напій приводить до прискорення кровотоку і може провокувати викиднів і передчасні пологи. Правда це або ні, експериментувати зважиться не всяка жінка. Проте вона може використати зелену каву у вигляді розпареної кашки для проведення корисних масажів, що покращують тонус шкіри. Чи придбати олію зеленої кави для боротьби з розтяжками. Вказані способи практично не мають протипоказань.

Люди, що побоюються пити зелену каву, говорять про те, що напій строго протипоказано поєднувати з прийомом ліків від шизофренії, хвороб серця, легенів і за наявності депресивних станів. Проте справа тут не в каві. При позначених діагнозах навіть трохи міцніший, ніж зазвичай, чай може виявитися зайвим. Тому вирішити питання дозволить консультація лікаря.
Категорія: Зелена кава | Переглядів: 1147 | Тегі: грунтовані, зелену каву, Відгуки, негативні | Рейтинг: 0.0/0

Популярні статті: