Зелена кава
Меню сайту
Популярні статті
 Вагітність по тижнях
Правда про зелену каву
Шкода зеленої кави
Кава для схуднення
Зелена кава для схуднення: як вона діє
Як приготувати зелену каву
Користь зеленої кави
Як приймати зелену каву
Екстракт зеленої кави
Чим корисна зелена кава
Як пити зелену каву
Склад зеленої кави
Інструкція до зеленої кави для схуднення
Протипоказання до зеленої кави для схуднення
Відгуки лікарів про зелену каву
Протипоказання до зеленої кави
 Як підтягнути груди
Головна » Зелена кава » Переваги екстракту зеленої кави
20:10

Переваги екстракту зеленої кави

Зелена кава - не лише смачний напій, але ще і відмінний спосіб скинути зайві кілограми без виснажливих обмежень. Річ у тому, що необсмажені зерна арабики і робусты - це потужний блокатор вуглеводів.

При цьому не кожен може приділити час для приготування свіжої кави в турку. Для того, щоб вранці насолоджуватися улюбленим напоєм, треба також мати деякі знання. Тому для зайнятих людей фармацевти і лікарі, що займаються питаннями схуднення, розробили таку добавку, як екстракт зеленої кави.

Це абсолютно натуральний продукт, який можна назвати концентратом зерна. Він містить усі важливі компоненти кави і дозволяє боротися з жировими відкладеннями і недосконалістю фігури без якого-небудь ризику для загального самопочуття.

Основна перевага екстракту зеленої кави - наявність хлорогенової кислоти в дозах, відповідних для досягнення оптимального ефекту. Така кислота є поліфенольним з'єднанням, яке при обсмажуванні зерен розпадається. А в зелених зернах зберігається повною мірою і примушує організм прискорювати метаболічні процеси при одночасній забороні на продукування глюкози. Іншими словами, спалює жирові запаси, не дозволяючи використати в якості енергії вуглеводи. Тому з часом рівень цукру в крові нормалізується.

Доведено, що хлорогенова кислота - це антиоксидант, що уповільнює старіння і позбавляє від ризику клітинних мутацій. Тому після курсу застосування препарату буде помітний комплексний ефект.

Щоб відчути користь від екстракту зелених кавових зерен, треба придбати гарантовано безпечний і якісний продукт. Це може бути БАД у вигляді капсул, пігулок або порошку, компанії, що продаються в аптеці або офісі, що має усі необхідні дозвільні документи. Найбільш відповідний формат слід вибирати разом з лікарем, який знає особливості організму пацієнта і дає поради по раціональному харчуванню впродовж терміну схуднення.

Така рекомендація обумовлена тим, що стан кишечника деяких людей не дозволяє якісно переварити оболонку капсули. Тобто її вміст може виявитися незатребуваним. У описаній ситуації буде логічним вживання порошку.

Наявність гормональних проблем, цукрового діабету або захворювань обміну речовина - привід для відвідування лікаря. У таких випадках зелена кава може бути недостатньо ефективною, оскільки організм націлений на запас жиру. Не рекомендується прийом препарату дітьми і особами, що не досягли повноліття. По украй мірі, якщо інше не вказане фахівцем з медичною освітою. Оскільки екстракт зеленої кави для схуднення не тестувався на вагітних жінках, при виношуванні дитини і годуванні його грудьми використати каві не варто.

Схуднення - це завжди втрата організмом рідини. Що у зв'язку з цим бажає стати стрункими рекомендується доповнити харчовий раціон прийомом мультивитаминных комплексів і намагатися вживати достатню кількість води. Ці заходи прискорять запущені процеси і допоможуть позбавитися від вірогідних проблем. Особливо це важливо для людей із захворюваннями нирок, сечового міхура і осіб з ослабленим імунітетом.

Важливо пам'ятати, що відсутність їжі розглядається організмом як сигнал того, що пора робити запаси, тобто відкладати жир за рахунок повільнішого витрачання вуглеводів. Тому голодувати не варто. Треба правильно харчуватися, уникаючи заборонених для будь-яких відомих дієт продуктів.
Категорія: Зелена кава | Переглядів: 1000 | Тегі: кави, переваги, зеленої, екстракту | Рейтинг: 0.0/0

Популярні статті: