Зелена кава
Меню сайту
Популярні статті
 Вагітність по тижнях
Правда про зелену каву
Шкода зеленої кави
Кава для схуднення
Зелена кава для схуднення: як вона діє
Як приготувати зелену каву
Користь зеленої кави
Як приймати зелену каву
Екстракт зеленої кави
Чим корисна зелена кава
Як пити зелену каву
Склад зеленої кави
Інструкція до зеленої кави для схуднення
Протипоказання до зеленої кави для схуднення
Відгуки лікарів про зелену каву
Протипоказання до зеленої кави
 Як підтягнути груди
Головна » Зелена кава » Правда про зелену каву
20:21

Правда про зелену каву

Кожна жінка завжди прагне виглядати краще і для цього використовує засоби для схуднення, зокрема це зелена кава. Але мало кому відома правда про зелену каву.

Уся правда про зелену каву стала відома зовсім нещодавно. Це одно з новітніх відкриттів в дієтології, яке досить швидко набирає популярність. Те, що цей натуральний засіб має жироспалювальний ефект, виявили американські учені. Сьогодні цей засіб використовується навіть багатьма голлівудськими зірками.

Звідки ж беруться негативні відгуки про зелену каву? Чи правду пишуть їх автори?

Все дуже просто, це підступи конкуруючих фірм, які за гроші розміщують статті з негативними відгуками. За час появи зеленої кави ринок продуктів для схуднення потерпів значні збитки і з цим почали боротися усіма правдами і неправдами.

Справедливості ради необхідно згадати, що подібна ситуація складається навколо багатьох досить (іноді - дуже) значних аргументів: негативність відгуків пов'язана з неспівпаданням очікувань і результатів з правилами прийому зеленої кави. Людина починає пити зелену каву і разом з цим їсть тортики і тістечко - чекати значних результатів в цьому випадку не слід.

Увесь секрет зеленої кави полягає в її абсолютно унікальному складі. Правда про зелену каву в тому, що в неї досить багато антиоксидантів і хлорогенової кислоти. Причому антиоксидантів в неї навіть дещо більше, ніж в звеличуваному усіма зеленому чаї. Зелена кава добре розщеплює жири, що отримуються разом з їжею, а також пригнічує апетит. Такі унікальні якості роблять її не лише неоцінимим помічником для будь-якої дієти, її можна використати і як прекрасний самостійний засіб для схуднення.

Не усім відомо, що зелена кава - це не якийсь особливий сорт, а звичайні кавові боби, які просто не пройшли процедуру термічної обробки. Зелені кавові боби, замість того щоб пройти обжарювання, перемелюються. Цей порошок використовується і окремо, і спільно з іншими натуральними екстрактами, які сприяють посиленню її ефекту.

Чому схуднути можна лише приймаючи зелену каву і чим вона відрізняється від чорної?

Правда про зелену каву в тому, що обжарювання міняє хімічний склад кави докорінно. Під час термічної обробки руйнуються антиоксиданти і хлорогенова кислота, а концентрація кофеїну, навпаки, значно зростає. З цієї причини для схуднення традиційна чорна кава не годиться. Крім того, у зеленої кави немає збадьорюючого ефекту, властивого чорному, тому після його прийому не буває проблем з сном.

Хоча це здається маловірогідним і схожим на диво, але екстракт зеленої кави може спалювати жир без фізичних вправ і дієт. Були проведені дослідження, які показали, що втрата ваги відбувалася навіть у людей, при прийомі зеленої кави що ніяк не міняли свого звичного способу життя і раціону. В той же час не встановлено ніяких протипоказань для прийому зеленої кави і не виявлено якихось побічних ефектів.

З деякою обережністю треба її вживати людям, які страждають діабетом, глаукомою, порушеннями здатності згущуватися крові або мають роздратування товстої кишки. Для них буде тільки шкода від зеленої кави.

Категорія: Зелена кава | Переглядів: 4083 | Тегі: зелена, правда, кава | Рейтинг: 5.0/4

Популярні статті: