Зелена кава
Меню сайту
Популярні статті
 Вагітність по тижнях
Правда про зелену каву
Шкода зеленої кави
Кава для схуднення
Зелена кава для схуднення: як вона діє
Як приготувати зелену каву
Користь зеленої кави
Як приймати зелену каву
Екстракт зеленої кави
Чим корисна зелена кава
Як пити зелену каву
Склад зеленої кави
Інструкція до зеленої кави для схуднення
Протипоказання до зеленої кави для схуднення
Відгуки лікарів про зелену каву
Протипоказання до зеленої кави
 Як підтягнути груди
Головна » Зелена кава » Склад зеленої кави
23:29

Склад зеленої кави

Багатьох цікавить питання, за рахунок чого зелена кава для схуднення призводить до потрібного ефекту. Склад зеленої кави для схуднення важливий для усіх, хто хоче отримати тривалий результат.

Коли ученими було доведено, що зелена кава дійсно сприяє зниженню ваги, навіть за умови нічогонероблення, до її складу стали виявляти особливу цікавість.

Коли в Пенсильванії був проведений експеримент, в результаті якого 16 його учасників змогли скинути вагу, склад зеленої кави для схуднення став предметом особливої уваги учених. Справедливості ради варто відмітити, що випробовуваних навіть понять не мали про те, який засіб вони приймають. При цьому і ті, хто приймав пустушки-плацебо, і ті, хто приймав капсули які містять екстракт зеленої кави з більшим або меншим дозуванням, скинули зайві кілограми.

Правда, найзначніші зрушення були виявлені в групі тих випробовуваних, які приймали капсули зі змістом 1050 мг екстракту зеленої кави. Згідно з хімічними дослідженнями, до складу зеленої кави для схуднення входять 32-36 відсотків екстрактивних речовин. Причому вони зберігають свої корисні властивості на протязі майже 7 років. За спостереженнями дослідників, що займаються вивченням властивостей кавою, зміст кофеїну в зеленій і чорній каві значно розрізняється.

Річ у тому, що при обжарюванні руйнується велика кількість хлорогенової кислоти, яка і забезпечує жироспалювальний ефект. Саме хлорогенова кислота блокує процес вступу і засвоєння жирів, покращує роботу печінки, яка прискорює розщеплювання жирів і виводить токсини.

До складу зеленої кави для схуднення входить маса біологічно активних речовин і з'єднань, включаючи жирні кислоти(наприклад, пальмітинова і стеаринова), дубильні і мінеральні речовини, білкові з'єднання, жири, моносахариди, клітковина, пентозаны. Нерідко екстракт зеленої кави в капсулах із-за її жироспалювального ефекту використовують бодибілдери при підготовці до змагань. Окремі сорти зеленої кави мають більш високий вміст кофеїну в сирих зернах, а при жарінні ця кількість зростає.

Так, якщо порівнювати популярну арабику з сортом робуста, особливо гвінейського походження, то можна виявити, що другий, нижчий сорт кави, відрізняється великим змістом кофеїну. Важливо знати інструкцію до зеленої кави для схуднення.

Якщо пити обсмажену каву, її жироспалювальний ефект значно знижується та дорівнює 0. Але пити напій з не обсмажених зерен для деяких людей не дуже приємно. Тому деякі виробники для поліпшення смакових якостей в зелену каву додають трохи ароматної чорної кави.
Категорія: Зелена кава | Переглядів: 2394 | Тегі: кави, схуднення, склад, зеленої | Рейтинг: 0.0/0

Популярні статті: