Зелена кава
Меню сайту
Популярні статті
 Вагітність по тижнях
Правда про зелену каву
Шкода зеленої кави
Кава для схуднення
Зелена кава для схуднення: як вона діє
Як приготувати зелену каву
Користь зеленої кави
Як приймати зелену каву
Екстракт зеленої кави
Чим корисна зелена кава
Як пити зелену каву
Склад зеленої кави
Інструкція до зеленої кави для схуднення
Протипоказання до зеленої кави для схуднення
Відгуки лікарів про зелену каву
Протипоказання до зеленої кави
 Як підтягнути груди
Головна » Зелена кава » Відгуки лікарів про зелену каву
00:09

Відгуки лікарів про зелену каву

Увага, з якою споживачі вивчають відгуки лікарів про зелену каву, легко з'ясовна. Навряд чи знайдеться інший продукт, який користується такою популярністю серед тих, що бажають схуднути.

Кава завжди вважалася продуктом, здатним прискорити протікання обмінних процесів в організмі людини. Але тоді йшлося про чорну каву, споживання якої має ряд обмежень у зв'язку з високим вмістом кофеїну.

Зелена кава, яку багато хто рекомендує як хороший засіб для схуднення, причому вважається, що вага йде безповоротно, стала об'єктом пильної уваги учених в 2011 році. Тоді трьом групам випробовуваних упродовж 22 тижнів давали плацебо і капсули з різним змістом екстракту зеленої кави, з більшою і меншою концентрацією. Для чистоти експерименту учасники(всього 16 чоловік, усіх тіл, що страждають надмірною масою) не знали про те, що саме вони споживають.

Під час дослідження вони не міняли свого звичного способу життя в плані харчування і рівня фізичної активності. У результаті виявилось, що мінімальну динаміку відносно скидання зайвої ваги показала група учасників, що приймали плацебо, і найбільшу -принимавшие капсули з великим змістом екстракту зеленої кави.

Відгуки лікарів про зелену каву показали, що завдяки своєму хімічному складу сира кава має здатність знижувати вагу. Поставимо питання: за рахунок чого це відбувається? Річ у тому, що традиційна чорна кава в процесі обжарювання втрачає багато корисних речовин, у тому числі -хлорогеновую кислоту, яка в кавових зернах присутня як у чистому вигляді, так і в з'єднаннях. Хлорогенова кислота, як було встановлено, має здатність уповільнювати засвоєння жирів і сприяє їх розщеплюванню.

На жаль, розглянути відгуки лікарів про зелену каву, грунтовані на спостереженні за українськими випробовуваними, не представляється можливим, оскільки подібного роду вивчення властивостей зеленої кави не проводилося. Проте такі дослідження були проведені французькими ученими - за час 4-річного спостереження за тими, хто регулярно споживав зелену каву, ними не було виявлено у випробовуваних яких-небудь помітних відхилень в показниках здоров'я.

Навпаки, дуже багато хто відмічав, що стали почувати себе набагато бадьоріше, підвищився загальний тонус, помітно знизилася маса тіла і вміст цукру в крові. Тому можна сказати, що зелена кава для схуднення має ряд корисних для організму властивостей.

Проте відгуки про зелену каву, особливо лікарів загальної практики, носять досить обережний характер. Це пояснюється тим, що такий продукт як зелена кава випускається в різних формах і має різну концентрацію активних речовин. Оскільки в зеленій каві міститься також кофеїн, його не рекомендують пити особам із захворюваннями серцево-судинної системи, підвищеним внутрішньоочним тиском, захворюваннями кісток. Дуже важливо для здоров'я пам'ятати протипоказання до зеленої кави.

Для того, щоб досягти поставленої мети - позбутися від непотрібних кілограмів, мало просто цілими днями пити каву. Необхідно поєднувати її прийом з правильним харчуванням і певним рівнем фізичної активності.
Категорія: Зелена кава | Переглядів: 3603 | Тегі: зелена, лікарі, Відгуки, кава | Рейтинг: 0.0/0

Популярні статті: