Зелена кава
Меню сайту
Популярні статті
 Вагітність по тижнях
Правда про зелену каву
Шкода зеленої кави
Кава для схуднення
Зелена кава для схуднення: як вона діє
Як приготувати зелену каву
Користь зеленої кави
Як приймати зелену каву
Екстракт зеленої кави
Чим корисна зелена кава
Як пити зелену каву
Склад зеленої кави
Інструкція до зеленої кави для схуднення
Протипоказання до зеленої кави для схуднення
Відгуки лікарів про зелену каву
Протипоказання до зеленої кави
 Як підтягнути груди
Головна » Зелена кава » Зелена кава: де купити у Львові найвигідніше
01:00

Зелена кава: де купити у Львові найвигідніше

Зелену каву купити у Львові можна як в інтернет-магазинах, так і в тих, що спеціалізуються на елітних сортах зерна торгових пунктах.

Зелена кава в зернах має цікавий смак і корисна для організму. Купити зелену каву у Львові - не проблема.

Зеленій каві цього сезону віддають перевагу не лише гурмани. Дійсно, кава, приготована з меленого необсмаженого зерна, відрізняється неординарністю смаку - м'які трав'янисті нотки із специфічним масляним післясмаком роблять такий напій досить незвичайним. Друга особливість такого напою - у відсутності характерного сильного аромату, який має кава з обсмаженого зерна. На цьому список відмінностей не закінчується. Як і свій побратим (чорне зерно), зелена кава - серйозний постачальник кофеїну і таніну.

Чим вище міра обжарювання, тим вище концентрація цих речовин, тим сильніше аромат завареної кави. Світлі зерна, що пройшли мінімальну теплову обробку, містять ще і цінний для організму лептин - білок, регулюючий ліпідний обмін. Крім того, лептин відповідає за пригнічення відчуття голоду: у присутності цього білку пригноблюється апетит, і людина відчуває настання ситості набагато швидше.

Таким чином, зелена кава має подвійну дію. По-перше, у тих, хто п'є регулярно напій з необсмажених кавових зерен, швидше настає стан ситості. Людина просто не хоче з'їсти додаткову порцію - і у результаті коригується раціон. По-друге, унікальний склад зерен сприяє активному розщеплюванню запасів жиру - того самого нелюбимого жирового прошарку, від якого мріють позбавитися багато жінок. Людина п'є зелену каву - і худне!

Зниження ваги відбувається без збитку для м'язової тканини, адже недолік більшості аноректиков (продуктів, пригноблюючих апетит) - саме в тому, що "тане" не лише жир, але і м'язи.

Які ж сайти пропонують купити зелену каву у Львові або в Тернополі - з доставкою або самовивезенням? Одним з найбільш надійних залишається популярний ресурс Чий - вони працюють без вихідних і на вибір клієнтів пропонують декілька варіантів оплати, включаючи безготівковий розрахунок. Декілька способів доставки. Сайт Блейсеркава пропонує елітні сорти кави з Бразилії і Ефіопії. Популярний сорт Арабика, який відрізняється меншим змістом кофеїну, і при заварюванні дає напій багатого смаку).

Бажання і наполегливість у пошуках пункту продажу зеленої кави для схуднення, уміння орієнтуватися в цінах і властивостях різних сортів зеленої кави - запорука вдалої покупки.

Трохи про способи заварювання. Простий вихід - купувати зелену каву, яку обсмажили і змололи безпосередньо перед продажем. Для клієнта магазину кави зерна обсмажать до потрібної міри - зелене зерно погано піддається більшості кофемолок, оскільки відрізняється високою твердістю. У обсмаженого зерна щільність набагато менша. Обсмажити зерна можна і в домашніх умовах - знадобиться лише звичайна сковорода з товстими стінками. Напій варять в кавоварці, каво-машині, джезві.

Головне - стежити, щоб рідина не кипіла, це зруйнує велику частину корисних речовин. Пити каву із зелених зерен рекомендується відразу після варіння: варто напою трохи постояти, і його смакові якості нестримно погіршуються. Свіжозаварена зелена кава приємна на смак і відмінно бадьорить - та ще і сприяє зниженню ваги.
Категорія: Зелена кава | Переглядів: 1837 | Тегі: найвигідніше, зелена кава, де купити, львів | Рейтинг: 3.0/1

Популярні статті: