Зелена кава
Меню сайту
Популярні статті
 Вагітність по тижнях
Правда про зелену каву
Шкода зеленої кави
Кава для схуднення
Зелена кава для схуднення: як вона діє
Як приготувати зелену каву
Користь зеленої кави
Як приймати зелену каву
Екстракт зеленої кави
Чим корисна зелена кава
Як пити зелену каву
Склад зеленої кави
Інструкція до зеленої кави для схуднення
Протипоказання до зеленої кави для схуднення
Відгуки лікарів про зелену каву
Протипоказання до зеленої кави
 Як підтягнути груди
Головна » Зелена кава » Зелена кава Green Coffee: відгуки, рекомендації, факти
19:32

Зелена кава Green Coffee: відгуки, рекомендації, факти

Зелена кава Green Coffee - досить новий інструмент для схуднення, але що вже заслужив визнання тисяч жінок. Вживання напою дозволяє ефективно позбавитися від зайвої ваги.

Дія зеленої кави грунтована на зменшенні відсотка всмоктуваності глюкози і жирів в кишечнику людини, що разом з обмеженням споживання високоенергетичної їжі призводить до підвищеної витрати накопиченого в організмі жиру.

Позначений продукт - розробка американської фармацевтичної компанії Leptin Pharmaceuticals. Зелена кава Green Coffee - один з найпопулярніших видів кави серед представлених на російському ринку. На відміну від звичайної чорної кави, зерна якої обсмажуються(міра обжарювання залежить від сорту кави), зерна зеленої кави просто висушуються. При сушці зерен їх зелений колір зберігається. Окрім кольору в зернах зберігаються усі корисні речовини і вітаміни, які втрачаються при обжарюванні.

Зокрема, в зелених зернах зберігається хлорогенова кислота, що має функцію жиросжигания.

Зелена кава сама по собі є прекрасним напоєм для схуднення. Але фахівці компанії Leptin Pharmaceuticals зуміли створити з кави ще ефективніший препарат, спрямований на зниження ваги у чоловіків і жінок. До складу комплексу Green Coffee окрім самої кави входить кальцій, екстракт галлатэпигаллокатехина, хром, екстракт листового зеленого чаю, кофеїн, клітковина і корінь женьшеню.

Зерна кави при висушуванні стають дуже твердими, так що їх складно якісно розмолоти в побутових умовах. Тому значно простіше придбавати відразу мелену зелену каву. Проте слід враховувати, що смак звареної перемеленої чистої кави не занадто приємний. Для полегшення прийому зеленої кави Leptin Pharmaceuticals підмішує у свій препарат спеціальні добавки, наділяючи Green Coffee незрівнянним смаком.

Про Green Coffee зелена кава відгуки на різних форумах і ресурсах, присвячених схудненню, як правило, позитивні. Користувачі відмічають, що Green Coffee - досить приємний і смачний напій, що не відрізняється за смаком від добре приготованої дорогої натуральної кави. При цьому склад напою включає речовини, прискорюючі метаболізм. Добавки стимулюють обмін речовин, що, у свою чергу, призводить до підвищення рівня спалювання жиру і зменшення ваги.

Разом з жиром з організму виводяться шлаки, токсини і продукти обміну речовин, що скупчилися. Цікаво, що зниження ваги відбувається без впливу на м'язову масу.

Слід зазначити, що Green Coffee також чинить стимулюючу дію, позбавляє від сонливості і просто бадьорить. При цьому, зелена кава не викликає анінайменшого звикання. У кожній упаковці Green Coffee міститься 800 мг екстракту зеленої кави. Для тих, що бажають схуднути рекомендується пити два пакетики в день за півгодини до їди. Не варто пити зелену каву перед сном, оскільки це приведе до безсоння.
Категорія: Зелена кава | Переглядів: 1780 | Тегі: зелена, Green Coffee, кава, рекомендації, факти, Відгуки | Рейтинг: 0.0/0

Популярні статті: