Зелена кава
Меню сайту
Популярні статті
 Вагітність по тижнях
Правда про зелену каву
Шкода зеленої кави
Кава для схуднення
Зелена кава для схуднення: як вона діє
Як приготувати зелену каву
Користь зеленої кави
Як приймати зелену каву
Екстракт зеленої кави
Чим корисна зелена кава
Як пити зелену каву
Склад зеленої кави
Інструкція до зеленої кави для схуднення
Протипоказання до зеленої кави для схуднення
Відгуки лікарів про зелену каву
Протипоказання до зеленої кави
 Як підтягнути груди
Головна » Зелена кава » Зелена кава: правда чи обман?
19:06

Зелена кава: правда чи обман?

У усіх "на слуху" останнім часом став такий напій, як зелена кава. Популярність прийшла до цього напою не просто так. Отже разберемось разом, чи правда зелена кава допомогає схуднути?

Вся річ у тому, що саме зелена кава містить хлорогенову кислоту, в кількості, що значно перевищує її концентрацію в інших напоях. Завдяки цьому зелена кава здатна спалювати жири і тим самим призводить до зниження ваги. Також цей напій багатий і великою кількістю амінокислот, антиоксидантів, а також вітамінів, що робить його корисним для здоров'я.

Уся правда про зелену каву свідчить, про те, що регулярне її вживання здатне блокувати відчуття голоду, що саме по собі веде до схуднення. Проте, на відміну від інших засобів, які також здатні подавити відчуття голоду, зелена кава не завдає шкоди організму. Зниженню ваги після застосування зеленої кави сприяє те, що відбувається прискорення метаболізму, а також зменшується поглинання кишечником глюкози і жирів.

Крім того, використання зеленої кави веде до того, що організм спалює саме жири, а не вуглеводи, під час вироблення енергії.

Зелена кава для схуднення сприяє не лише втраті ваги, але і чинить позитивну дію на здоров'я організму. Так він допомагає нормалізувати тиск тим, у кого воно знижене. Також цей продукт здатний поліпшити пам'ять і сконцентрувати увагу. Під час безсоння, аритмії, підвищеної збудливості, виразці шлунку, також рекомендовано вживати зелену каву. При поганому настрої можна також побалувати себе чашкою такої кави.

Особливо це актуально з ранку, коли немає бажання і настрою прокидатися, а робити це треба.

Схуднення за допомогою зеленої кави зараз особливо актуально. Ті, хто відчув дію такого напою, залишилися задоволені, адже красива і струнка фігура - це те, про що мріє кожен, але добитися такого не завжди представляється можливим. Не кожен зможе витримати дієту, щоб скинути зайву вагу. Вживаючи щодня зелену каву, сидіти на дієті зовсім не треба. Крім того дієти частенько шкідливі для організму, оскільки позбавляють його корисних речовин через нестачу збалансованого харчування.

У разі схуднення за допомогою зеленої кави харчування залишається збалансованим, а саме кава приносить організму тільки користь.

Купивши зелену каву, слід уважно ознайомитися з інструкцією по його застосуванню і строго наслідувати усі вказівки. Якщо застосовувати напій неправильно або не регулярно, то користь буде мінімальною. Зазвичай вдень необхідно випивати по 3 чашки, у тому числі і уранці, ще до вживання їжі. Тільки в цьому випадку можна буде добитися добрих результатів, при цьому, не нанісши організму шкоди, а навпроти, збагативши його корисними речовинами, тим самим, поліпшивши його роботу.
Категорія: Зелена кава | Переглядів: 1004 | Тегі: зелена кава, правда, обман | Рейтинг: 0.0/0

Популярні статті: