Зелена кава
Меню сайту
Популярні статті
 Вагітність по тижнях
Правда про зелену каву
Шкода зеленої кави
Кава для схуднення
Зелена кава для схуднення: як вона діє
Як приготувати зелену каву
Користь зеленої кави
Як приймати зелену каву
Екстракт зеленої кави
Чим корисна зелена кава
Як пити зелену каву
Склад зеленої кави
Інструкція до зеленої кави для схуднення
Протипоказання до зеленої кави для схуднення
Відгуки лікарів про зелену каву
Протипоказання до зеленої кави
 Як підтягнути груди
Головна » Зелена кава » Зелена кава: здоров'я і схуднення
01:50

Зелена кава: здоров'я і схуднення

Зелена кава здоров'я людини покращує, і це доведено дослідженнями. Численні досліди дають відповідь на питання, чи корисна зелена кава для організму, - і відповідь ця позитивна.

Властивості необсмажених зерен чинять комплексну дію на організм. У тому числі: покращують стан нігтів, роблять волосся блискучішим і густішим. Екстракт олії зелених зерен, який отримують шляхом холодної прессации, благотворно позначається на тонусі шкіри - розгладжуються дрібні зморшки, шкіра стає підтягнутою і свіжіше.

Чим ще примітний такий продукт, як необсмажена кава? Зелена кава - унікальний постачальник лептина, білку, у складі якого 167 амінокислот. Лептин, за останніми даними, інформує ендокринну систему про ліпідний обмін і масу тіла. У жіночому організмі лептин, окрім сигнальної функції, бере під своє заступництво процеси регуляції менструального циклу. Іншими словами, дефіцит лептина призводить до припинення овуляції і менструацій.

Сама по собі зелена кава здоров'я значно поліпшити не в змозі. Для тих, хто збирається вживати напій з необсмажених зерен для схуднення, важлива корекція раціону - перехід до раціонального харчування вже важливий для підтримки хорошої фізичної форми. А при комплексному підході(спорт, правильне харчування плюс енергія зеленої кави) зниження ваги стає справою легкою і швидкою.

У чому ж секрет приготування напою з не обсмажених кавових зерен - і чи є цей секрет взагалі? Гурмани говорять: правильно заварений напій із зеленого зерна має оригінальний смак, бадьорить, заряджає енергією надовго. Єдина відмінність такої кави від напою з обсмажених зерен - відсутність характерного сильного аромату. Недолік цей повністю компенсується смаковими відчуттями, а також безперечною користю для здоров'я.

Тут ми підходимо впритул до теми, що хвилює: чи корисна зелена кава для корекції ваги? При правильному приготуванні напій зберігає усі корисні речовини. Як підтверджують численні відгуки на форумах, при вживанні збадьорюючої кави із зеленого зерна апетит істотно знижується, почуття насичення не примушує себе чекати. Тобто людина, яка випила за обідом чашку кави, просто не захоче з'їсти багато, відчує себе ситим.

Як свідчать відгуки про зелену каву для схуднення заварювати її нескладно, хоча свої нюанси є. Зокрема, необсмажені зерна піддаються розмелюванню не в усіх кофемолках - іноді доводиться їх заздалегідь трохи обсмажити. При тепловій обробці частина корисних речовин випаровується - зерна не можна довго обсмажувати, а мелену каву не рекомендується кип'ятити. Напій в турку просто нагрівають до тих пір, поки рідина не підніметься, і тут же знімають з вогню.
Категорія: Зелена кава | Переглядів: 1123 | Тегі: здоров'я, зелена кава, схуднення | Рейтинг: 0.0/0

Популярні статті: