Зелена кава
Меню сайту
Популярні статті
 Вагітність по тижнях
Правда про зелену каву
Шкода зеленої кави
Кава для схуднення
Зелена кава для схуднення: як вона діє
Як приготувати зелену каву
Користь зеленої кави
Як приймати зелену каву
Екстракт зеленої кави
Чим корисна зелена кава
Як пити зелену каву
Склад зеленої кави
Інструкція до зеленої кави для схуднення
Протипоказання до зеленої кави для схуднення
Відгуки лікарів про зелену каву
Протипоказання до зеленої кави
 Як підтягнути груди
Головна » Зелена кава » Як діє зелена кава "Лептин"?
01:58

Як діє зелена кава "Лептин"?

У непростій справі схуднення зелена кава "Лептин" займає зараз лідируючі позиції. Лептин, зелена кава для схуднення прискорює метаболізм і одночасно пригноблює відчуття голоду.

Численні реклами демонструють нам шлях попадання на наш стіл чашки ароматної кави: збір зерен на плантаціях, обжарювання, обробка. Справжнім гурманам відомо: у необсмаженої кави корисних властивостей анітрохи не менше, а смак відрізняється вишуканою тонкістю. Єдина відмінність від звичної кави з обсмажених зерен - відсутність сильного аромату. Зелене зерно містить комплекс речовин, які потрібні нашому організму.

Олії необсмаженої (зеленої) кави благотворно впливають на стан волосся і нігтів, а в екстрагованому виді речовини, які містить зелена кава "Лептин", сприяють поліпшенню ліпідного і білкового обміну.

Вважається, що процес приготування зеленої кави починається з моменту збору і обжарювання зерен. Таким чином, зелені зерна, що не пройшли обсмажування, є своєрідним напівфабрикатом. При цьому в зернах зберігається увесь комплекс корисних для нашого здоров'я і краси речовин - на чому і засновано використання зеленої кави в косметології. На особливу увагу заслуговує білок лептин, що міститься в зелених кавових зернах, який є складним поєднанням амінокислот.

Саме відсутність теплової обробки робить такі зерна придатними для приготування збадьорюючого, незвичайного на смак напою, який сприяє схудненню.

Правило номер один - зерна мають бути свіжими: зелена кава 800 не зберігається так довго, як обсмажене зерно. Правильно приготований напій має жироспалювальний ефект, відмінно стимулює травні процеси - більше того, пригнічує відчуття голоду і прискорює появу відчуття ситості. Спалювання жирів починається незабаром після вживання такого неординарного напою - організм отримує сигнал про необхідність "перемкнути" метаболізм саме на спалювання жирових запасів. Вважається, що м'язова маса при цьому не знижується.

За рахунок чого досягається такий чудовий ефект? Як вже сказано, лептин зелена кава для схуднення поставляє в унікальній концентрації - саме такий зміст цього білку потрібний організму, щоб запустився механізм пригнічення апетиту. Учені називають лептин по-різному - у тому числі і "гормоном ситості". Приготування корисної і смачної кави із зелених зерен має свої нюанси, які пов'язані саме із здатністю лептина "випаровуватися" при тепловій обробці.

Нічого складної в приготуванні кави з необсмаженого зерна немає. Правда, тим, хто придбав цілісні зерна, припаде трохи їх обсмажити - не усі кофемолки здатні впоратися з твердими зеленими зернами. Наскільки дрібним має бути помел? Все залежить від смаків людини - і від способу заварювання: в туркуці, каво-машині і кавоварці напій вариться різний час. Важливо пам'ятати: в процесі заварювання в турку кави не повинен закипати - напою кілька разів дозволяють піднятися і опуститися, але рідина в турку не вирує.

Популярними для заварювання стають не цілісні зерна, а продукти, в яких міститься екстракт зеленої кави. У такі комплексні напої додають і інші корисні речовини(вітаміни, мікроелементи, витяги з інших рослин, корисних для зниження маси тіла). Головним активним агентом для таких продуктів залишаються олії зеленої кави, отримані при холодному віджиманні необсмажених зерен.
Категорія: Зелена кава | Переглядів: 1048 | Тегі: зелена кава, дія, Лептин | Рейтинг: 0.0/0

Популярні статті: