Де продають зелену каву самої кращої якості, можна дізнатися з відгуків на інтернет-сайтах. Оригінальна зелена кава для схуднення стала модним продуктом.
Потрібна детальніша інформація про зелену каву? Тоді слід уважно проглянути запропонований матеріал. Оригінальна зелена кава для схуднення дійсно допомагає впоратися з проблемами зайвої ваги. Отже, що ж є зеленою кавою?
Це мелена натуральна кава, яка виготовляється з не обсмажених, тобто зелених зерен. Увесь технологічний процес його виробництва дещо спрощений. Після збору і очищення ягід, зелені зерна кави піддають первинній обробці, фасують і відправляють споживачам. Цей напій особливо популярний у Бразилії, де місцеве населення віддає перевагу йому обсмажувати самостійно, домагаючись при цьому оригінального і індивідуального аромату і смаку. Де продають зелену каву у Бразилії?
Практично скрізь, оскільки для багатьох це не просто напій, а природний терапевтичний препарат з унікальними властивостями.
У чому ж особливість властивостей цього напою, що робить його таким популярним у Бразилії і далеко за її межами? Про властивості зеленої кави стимулювати обмін речовин відомо давно. Як результат - Пригнічується значною мірою апетит і в рази сповільнюється процес засвоєння ліпідів і вуглеводів, а це означає, що скорочується кількість калорій, що потрапляють в організм. Споживаючи оригінальну зелену каву для схуднення, ми даємо своєму організму додаткову енергію, яка сприяє підвищенню фізичної і розумової активності.
З'являються відчуття спокою і урівноваженості, тонізується робота усього організму.
У чому ж особливості приготування зеленої кави для схуднення? Спершу необхідно сказати, що зелена кава в зернах сьогодні розглядається як окремий сорт. Це пов'язано з тим, що приготований напій має зовсім інший смак, колір і аромат, визначений хімічно склад. Так, до складу напою, приготованого із зерен меленої кави, входить хлорогенова кислота, приблизно 7она сприяє інтенсивному спалюванню жирів, в три рази швидше, ніж це відбувається природним чином.
Особливості приготування зерен - для початку зерна необхідно обсмажити. Для цього їх тримають на розжареній сковорідці не більше 5-15 хвилин при постійному помішуванні. Процес такий же, як і при жарінні арахісу або насіння соняшнику. В процесі обсмажування насіння стає коричневого кольору. Кількість кофеїну зростає, якщо зерна обсмажити трохи довше, при цьому покращується аромат і колір майбутнього напою. Після термічної обробки зерна остигають природним чином і перемелюються.
Якщо немає бажання возитися із зернами, то завжди можна купити вже мелену зелену каву. Напій можна приготувати одним з численних способів, адже головне - стійкий результат, який обов'язково буде при не порушенні технології приготування зерен і напою з них.
|