Зелена кава
Меню сайту
Популярні статті
 Вагітність по тижнях
Правда про зелену каву
Шкода зеленої кави
Кава для схуднення
Зелена кава для схуднення: як вона діє
Як приготувати зелену каву
Користь зеленої кави
Як приймати зелену каву
Екстракт зеленої кави
Чим корисна зелена кава
Як пити зелену каву
Склад зеленої кави
Інструкція до зеленої кави для схуднення
Протипоказання до зеленої кави для схуднення
Відгуки лікарів про зелену каву
Протипоказання до зеленої кави
 Як підтягнути груди
Головна » Зелена кава » Зелена кава для схуднення: як вона діє
20:38

Зелена кава для схуднення: як вона діє

Кожна жінка мріє про струнку фігуру. Одна з можливостей набути форм, близьких до ідеальних, - це зелена кава для схуднення.

Зелена кава для схуднення - це, звичайно, чарівна пігулка, яка зробить вас стрункими швидко але не без зусиль та коштів. Але це - хороша підмога у боротьбі із зайвою вагою. Резюмуючи все про неї відоме, можна сказати, що застосування цього напою допоможе істотно зменшитися в об'ємах і схуднути за тиждень.

Які механізми її дії?

Слід зазначити, що зелена кава для схуднення - продукт абсолютно натуральний, що не може не радувати. Його дія заснована не двох механізмах, які, використовуючи грамотно, можна змусити працювати на свою красу:
  1. Вона прискорює обмін речовин.
  2. Істотно зменшує апетит.
  3. Зпалює жир.
Розглянемо ці чинники детальніше, щоб у нас була можливість "вижати" з них максимальну користь.

Отже, зелена кава для схуднення прискорює обмін речовин завдяки тому, що до її складу входить ряд інгредієнтів:

1. Кофеїн: Дослідження показали, що кофеїн - одно з найефективніших засобів, що дозволяють нормалізувати вагу. Він не лише перешкоджає утворенню жирів в організмі, але і прискорює обмін речовин, примушуючи серце стукати швидше.

2. Хлорогенова кислота: Цей хімічний елемент не лише сприяє зниженню ваги, але і перешкоджає появі жирових відкладень на внутрішніх органах, що перешкоджає виникненню такого небезпечного явища, як ожиріння внутрішніх органів. Також хлорогенова кислота сприяє зниженню рівня цукру в крові, що позитивно впливає на здоров'я людини.

Використовуючи зелену каву для ефективного схуднення, варто пам'ятати про те, що вона допомагає запустити в організмі ряд механізмів, які позбавлять вас від зайвої ваги. В той же час, якщо звички живлення залишаються колишніми і активність не росте, дійсно значного результату не буде. Тому, з упаковкою такої кави було б непогано також робити фізични впрви хоч би 30-40 хвилин у день або відвідувати басейн.

Як пити зелену каву для схуднення

Щоб схуднути за тиждень пити більше двох-трьох чашок кави в день дієтологи не рекомендують. Вірогідно, це оптимальна доза, яка допоможе полегшити схуднення за рахунок зменшення апетиту. Часто лікарі також звертають увагу на правильний прийом кави - за півгодини або за 15 хвилин до їди, а ніяк не після. Таким чином збивається апетит, і під час їди їсти хочеться реально менше.
Варто також пам'ятати про сумісність продуктів і низьковуглеводну дієту. Це збільшить ефект від прийняття кави для схуднення.
Оскільки основна діюча речовина кави для схуднення - кофеїн, то слід пам'ятати, що, попри те, що в принципі протипоказань вона не має, її треба акуратно вживати хворим артрозом і з високим артеріальним тиском. За наявності безсоння вживання кави увечері краще перенести на 18 годину, інакше велика вірогідність відсутності сну ночами. Можливі також нервозність і прискорене серцебиття, що також є результатом дії кофеїну на організм.

Якщо ви вагітні, то від вживання кави теж варто утриматися. Клінічні випробування не показали шкідливість кави для здоров'я малюка, але також не було помічено і ніякої користі. Вирішувати, в принципі, вам, але лікарі рекомендують дуже обережно підходити до того, що може вплинути на розвиток дитини.

Купити сьогодні зелену каву для схуднення можна в магазинах і аптеках, але дешевше в інтернеті. Проте перш ніж замовити партію кави для схуднення, слід замислитися також і про свої харчові звички. Можливо, змінивши деякі з них, ви схуднете самостійно? Як би то не було, зелена кава для схуднення - непогана підмога у важкій справі контролю ваги.
Категорія: Зелена кава | Переглядів: 3657 | Тегі: зелена, схуднення, кава | Рейтинг: 4.3/3

Популярні статті: