Зелена кава
Меню сайту
Популярні статті
 Вагітність по тижнях
Правда про зелену каву
Шкода зеленої кави
Кава для схуднення
Зелена кава для схуднення: як вона діє
Як приготувати зелену каву
Користь зеленої кави
Як приймати зелену каву
Екстракт зеленої кави
Чим корисна зелена кава
Як пити зелену каву
Склад зеленої кави
Інструкція до зеленої кави для схуднення
Протипоказання до зеленої кави для схуднення
Відгуки лікарів про зелену каву
Протипоказання до зеленої кави
 Як підтягнути груди
Головна » Зелена кава » Інструкція до зеленої кави для схуднення
23:52

Інструкція до зеленої кави для схуднення

Інструкція до зеленої кави обов'язково повинна дотримуватися усіма, хто хоче добитися стійкого схуднення, не завдавши при цьому шкоди своєму здоров'ю.

Як говорив один кіногерой, інструкції пишуться для того, щоб їх не читали і не звертали на них уваги. Але стосовно здоров'я все навпаки - саме наслідування приписів і правил дозволяє добитися добрих результатів.

Як вживати зелену каву

Якщо споживати зелену каву за усіма правилами, можна досягти дуже навіть непоганих результатів, наприклад, скинути зайву вагу, набути стрункості і поліпшити загальне самопочуття. Інструкція до зеленої кави для схуднення зазвичай пропонує, що каву треба пити тільки з цілісних зерен, перемелених в кофемолці і заварених водою з температурою нижче температури кипіння.

Щоб досягти бажаного ефекту, треба відмовитися від звички обсмажувати кавові зерна, оскільки від цього руйнується хлорогенова кислота, що розщеплює жири і тим самим що чинить жироспалювальну дію. По інструкції до зеленої кави для схуднення напій слід пити без всяких добавок у вигляді цукру і молока. Можна замість напою з кавових зерен з метою схуднення використати капсули БАДів з екстрактом зеленої кави. Зазвичай рекомендують дозування в 800 мг в день, приймати треба за 20 хвилин до їди.

Така міра дозволить збити апетит і надалі контролювати об'єм споживаної їжі, з'їдаючи в цілому менше чим звично.

Щоб зелена кава привела до ефективного схуднення, його необхідно поєднувати з правильними продуктами. А ще краще - зайнятися фізичними вправами, які допоможуть посилити його ефект. Згідно інструкції до зеленої кави для схуднення, морепродукти і морська риба, птах і м'ясо яловичини, свіжий сир і кефір, зелений чай і сухе вино, овочі і зелень, лимони, напій з шипшини допомагають зеленій каві активніше спалювати клітини жирової тканини.

Навпаки, споживання пельменів із заправкою з майонезу або кетчупа, різних бобових (за винятком зеленого гороху), спиртних напоїв і солодкої газованої води, здобної випічки, свинини, молока і йогуртів зведе нанівець ефект зеленої кави.

Найчастіше різні погіршення здоров'я або повна відсутність потрібного ефекту зазвичай виникають в силу не дотримання інструкції по споживанню або приготуванню. Очевидно, що не можна чекати швидкого схуднення, споживаючи зелену каву в час або після їди, заїдаючи його тістечком з жирним кремом або додаючи в нього, наприклад, заборонений для кавової дієти коньяк. Не забудьте, що існують протипоказання до зеленої кави для схуднення.
Категорія: Зелена кава | Переглядів: 5136 | Тегі: зелена кава, інструкція, схуднення | Рейтинг: 4.0/2

Популярні статті: