Зелена кава
Меню сайту
Популярні статті
 Вагітність по тижнях
Правда про зелену каву
Шкода зеленої кави
Кава для схуднення
Зелена кава для схуднення: як вона діє
Як приготувати зелену каву
Користь зеленої кави
Як приймати зелену каву
Екстракт зеленої кави
Чим корисна зелена кава
Як пити зелену каву
Склад зеленої кави
Інструкція до зеленої кави для схуднення
Протипоказання до зеленої кави для схуднення
Відгуки лікарів про зелену каву
Протипоказання до зеленої кави
 Як підтягнути груди
Головна » Зелена кава » Як схуднути за місяць з розчинною зеленою кавою?
19:41

Як схуднути за місяць з розчинною зеленою кавою?

Кофеїн і хлорогенова кислота, що входять до складу зеленої кави, дозволяють худнути навіть тоді, коли фізичні навантаження заборонені або неможливі.

Секрет криється в тому, що напій прискорює обмін речовин, дарує почуття насичення. Проте інтенсивне схуднення вынуждается використати деякі секрети. Зайва вага - проблема, яка вимагає комплексного підходу. Якщо пити розчинну зелену каву для схуднення як доповнення до кремового торта, то розраховувати на позитивний результат не доведеться.

Речовини, що входять до складу напою, дійсно прискорюють розщеплювання жирів за рахунок блокування вуглеводів, але і такі можливості не безмежні.

Стеження за раціоном і виключення занадто калорійних продуктів - основна умова швидкого схуднення. При цьому зовсім не є - не самий кращий вихід з положення. Звичайно, такий радикальний метод принесе результат. Але голодувати нескінченно неможливо. Тому рано чи пізно відновлене живлення приведе до того, що організм почне запасати втрачені жири. У результаті вага повернеться або навіть збільшиться.

Рух - це життя. Похід в спортивний зал віднімає немало часу. І якщо це неможливо, то цілком досить буде проходити пішки декілька кілометрів в день. Наприклад, відмовитися від громадського транспорту або особистого авто при відвідуванні роботи. Якщо піша прогулянка займає близько години в день, то дія чаю стане помітна вже через декілька днів. Також можна займатися в домашніх умовах по різних програмах.

Лікарі вважають, що за місяць людина може втратити без ризику для здоров'я до 5 кг ваги. Ця цифра пояснюється так: у складі жиру дуже багато води. Оскільки кава спалює жир, воно робить м'який сечогінний ефект. Виходить зайва рідина - зменшується вага. Проте незаповнення рідини тягне небезпеки для здоров'я. Наприклад, може початися утворення піску і каменів в нирках. Щоб худнути і зберігати бадьорість, фахівці рекомендують випивати щодня не менше двох літрів чистої води.

До речі, така звичка дозволяє глушити неправдивий голод і забувати про звичку робити перекушування між основною їдою.

Як схуднути із зеленою кавою? Треба навчитися готувати його правильно. Розчинний напій варто заливати гарячіше, але не киплячою водою. Каві в зернах вимагається подрібнити до пилу, засинати в заздалегідь підігріту на вогні туркові і залити холодною водою. На помірному вогні напій тримають до тих пір, поки крізь кірочку на поверхні не почнуть проходити бульбашки повітря, що говорять про закипання. Каві не повинно кипіти. Але воно повинне добре прогрітися, щоб віддати у воду усі корисні речовини.

Тому вчасно вимкнений напій треба остуджувати при кімнатній температурі і знову доводити до кипіння. Так роблять до трьох разів. Після того, як гуща осяде, каву можна пити. Для цього підійде невеликий красивий кухоль(як правило, не більше ніж на 100 мл).
Категорія: Зелена кава | Переглядів: 1138 | Тегі: розчинною, зеленою, за місяць, схуднути, кавою | Рейтинг: 0.0/0

Популярні статті: