Зелена кава
Меню сайту
Популярні статті
 Вагітність по тижнях
Правда про зелену каву
Шкода зеленої кави
Кава для схуднення
Зелена кава для схуднення: як вона діє
Як приготувати зелену каву
Користь зеленої кави
Як приймати зелену каву
Екстракт зеленої кави
Чим корисна зелена кава
Як пити зелену каву
Склад зеленої кави
Інструкція до зеленої кави для схуднення
Протипоказання до зеленої кави для схуднення
Відгуки лікарів про зелену каву
Протипоказання до зеленої кави
 Як підтягнути груди
Головна » Зелена кава » Шкода зеленої кави
20:28

Шкода зеленої кави

Останнім часом багато говориться про користь зеленої кави, причому для цього є усі підстави. Проте у всього є дві сторони і шкода зеленої кави теж існує.

Популярність до зеленої кави прийшла не просто так, річ у тому, що вона містить хлорогенову кислоту. Її кількість в цій каві значно більше, чим в яких-небудь інших напоях, завдяки чому зелена кава може спалювати жири і, як наслідок, відбувається зниження ваги. Проте, окрім користі, шкода теж є. Отже, дізнаємось яка вона - правда про зелену каву для схуднення.

Чим шкідлива зелена кава

Необхідно розуміти, що в зеленій каві, як і в чорній, є кофеїн, правда, в чорній його значно більше. Так що вживання зеленої кави іноді призводить до побічних ефектів, пов'язаних з кофеїном. Шкода зеленої кави полягає в тому, що від кофеїну може статися безсоння, занепокоєння, нервозність, блювота, нудота, розлад шлунку, підвищення серцебиття і деякі інші побічні ефекти.

Якщо вживати занадто велику кількість кави, може з'явитися тривожність, головний біль, дзвін у вухах, хвилювання, аритмія.

При вагітності і під час годування грудьми шкода зеленої кави не доведена, але через те, що невідомо, чи шкідлива зелена кава або ні, рекомендується в цей період відмовитися від неї.

Кофеїн, що міститься в каві, може посилити тривогу. Крім того, велика кількість кофеїну може викликати діарею. Може збільшитися також внутрішньоочний тиск. Усім відомо, що кофеїн може привести до підвищення кров'яного тиску. З цієї причини гіпертонікам не рекомендується вживати зелену каву, в усякому разі, у великих кількостях.

Може статися послаблення кісток, оскільки кофеїн вимиває кальцій. Якщо це відбувається, треба споживання кофеїну обмежити до двох чашок в день. Звичайно, для компенсації можна приймати препарати, що містять кальцій.

Треба сказати, що зелена кава не часто викликає які-небудь побічні ефекти. Як правило, вони з'являються внаслідок досить великого перевищення дозування.

Дослідження показали, що зелена кава насправді допомагає худнути. Причому справа і не в кофеїні, а в тому, що покращується метаболізм. Вважається, що зелена кава досить безпечна, оскільки клінічні дослідження не виявили ніяких досить серйозних побічних ефектів.

Користі зелена кава приносить багато. Головне, знать, як приготувати зелену каву. Передусім, відбувається зниження ваги, крім того, в крові знижується рівень цукру, в серцево-судинній системі і на внутрішніх органах зменшується кількість жирових відкладень, зміцнюються сосуди.
Категорія: Зелена кава | Переглядів: 12855 | Тегі: зелена, шкода, кава | Рейтинг: 5.0/2

Популярні статті: