Зелена кава
Меню сайту
Популярні статті
 Вагітність по тижнях
Правда про зелену каву
Шкода зеленої кави
Кава для схуднення
Зелена кава для схуднення: як вона діє
Як приготувати зелену каву
Користь зеленої кави
Як приймати зелену каву
Екстракт зеленої кави
Чим корисна зелена кава
Як пити зелену каву
Склад зеленої кави
Інструкція до зеленої кави для схуднення
Протипоказання до зеленої кави для схуднення
Відгуки лікарів про зелену каву
Протипоказання до зеленої кави
 Як підтягнути груди
Головна » Зелена кава » Зелена кава ціна: скільки коштує кава для схуднення
02:06

Зелена кава ціна: скільки коштує кава для схуднення

Останнім часом все частіше в Інтернеті з'являється інформація про зелену каву, яка її ціна і чи дійсно вона така корисна? Де купити зелену каву у Тернополі, Львові і в Україні?

Зелена кава - це ні що інше, як плоди кавового дерева, що не піддалися термічній обробці. Жителі країн, що є батьківщиною кави, вважають за краще купувати саме зелену каву і обсмажувати її за своїм смаком, який міняється залежно від тривалості і методу обжарювання, але ж додавання особливих елементів робить її кориснішою.

Зелена кава: ціна

Скільки коштує зелена кава в Україні та Європі? Різниця колосальна! У Європі ціна складає приблизно 6 доларів за 500 грам. Ви здивуєтеся тому, скільки коштує цей продукт в Україні. Ціна на неї у нас значно завищена, так, вартість тих же 500 грамів складе 50 - 60 доларів. Це продиктовано модою і рекламою корисних властивостей напою. Але насправді зелена кава коштувати повинна набагато дешевше за вже обсмажені зерна - що тільки не зробиш заради краси власного тіла і позбавлення від зайвих кілограмів.

Де купити зелену каву у Львові, Тернополі та в Україні

Купити зелену каву для схуднення кращє в інтернеті - оскільки така купівля буде на порядок дешевше чим в торгових точках Львова, Тернополя та взагалі в Україні. Купуючи каву подивитеся на наявність ліцензії у сайта інтернет-магазину та не купуйте каву по оглошенням, оскільки ви ризикуєте поповнити ряди тих, хто пише негативні відгуки про зелену каву для схуднення.

До складу плодів зеленої кави входить кофеїн, тонин, хлорогенінова кислота. Вони є основним багатством напою. Багато хто ставить питання: чи допомагає зелена кава схуднути? Цьому якраз сприяє хлорогениновая кислота. Вона спалює жири. Кофеїн бадьорить і підвищує працездатність. Тонин же позитивно впливає на активність мозку.

Дієтологи рекомендують випивати за день не більше 3-х чашок напою. Вживати її краще перед їдою, оскільки зелена кава помітно знижує апетит. А ось уранці її радять пити через 45 хвилин після сніданку. Якщо ви хочете отримати максимум користі від вживання зеленої кави, то відмовтеся від додавання в неї цукру і молока. Тільки чистий напій віддасть вашому організму максимум корисних речовин.

Зелену каву не слід пити на ніч, щоб уникнути безсоння. Крім того, вона протипоказана гіпертонікам. Якщо за вживанням напою стоїть мета саме схуднути, то, купуючи мелену каву, стежите, щоб до його складу входили особливіі натуральні добавки. Тоді Ви отримаєте максимальну користь.

У аптеці можна придбати олію зеленої кави. Вона має коричнево-зелений колір і має характерний гіркуватий запах. Олію отримують з незрілих плодів кавового дерева. Вона широко застосовується в косметології і як засіб у боротьбі з целюлітом. Адже боби зеленої кави містять більше кофеїну, ніж обсмажені. Олія зеленої кави - відмінний засіб догляду за волоссям, нігтями і шкірою в домашніх умовах. У її складі є присутніми вітаміни В1, В2, Е, РР, лінолева і гіалуронова кислоти.

Щоденне використання олії може стати відмінною профілактикою появи зморшок, а також посилити захисні функції шкірних покривів від дії зовнішніх агресивних чинників. Крім того, олія зеленої кави здатна лікувати опіки, прищі і дерматити.

Втирання олії в нігтьові пластини скорочує їх ламкість і вирівнює поверхню. Маски для волосся зроблять їх густішими і блискучішими.

Також олія зеленої кави - відмінна профілактика розтяжок, що утворюються під час вагітності.

Напій із зелених бобів кави абсолютно не схожий на традиційну каву з обсмажених зерен. Він має терпкий трав'янистий і дещо кислуватий смак і багатьом може не сподобатися, про це розжкаже наша стаття: зелена кава для схуднення - відгуки.

Процес приготування зеленої кави нескладений. Зерна необхідно обсмажити на сковорідці впродовж 5 - 15 хвилин до появи золотистого або коричневого відтінку. Тривалість обжарювання ви повинні вибрати самі відповідно до ваших смакових переваг або не смажити взагалі. Чим довше процес обжарювання зерен, тим ароматнішим і тонізуючим вийде напій, оскільки кофеїну в нім буде більше. Якщо смажити недовго, то і аромат буде менш яскравим і збадьорюючі властивості знизяться.
Категорія: Зелена кава | Переглядів: 6769 | Тегі: зелена, скількі, кава, коштує, ціна | Рейтинг: 5.0/2

Популярні статті: