Зелена кава
Меню сайту
Популярні статті
 Вагітність по тижнях
Правда про зелену каву
Шкода зеленої кави
Кава для схуднення
Зелена кава для схуднення: як вона діє
Як приготувати зелену каву
Користь зеленої кави
Як приймати зелену каву
Екстракт зеленої кави
Чим корисна зелена кава
Як пити зелену каву
Склад зеленої кави
Інструкція до зеленої кави для схуднення
Протипоказання до зеленої кави для схуднення
Відгуки лікарів про зелену каву
Протипоказання до зеленої кави
 Як підтягнути груди
Головна » Зелена кава » Зелена кава для схуднення: відгуки
01:03

Зелена кава для схуднення: відгуки

Багато жінок сьогодні для того, щоб контролювати вагу, п'ють зелену каву для схуднення. Відгуки, які вони залишають, дозволяють судити про його ефективність.

Замовити зелену каву для схуднення, відгуки про яку легко знайти у всесвітній павутині, досить легко. Ціна варіюється від 250 до 500 гривень, причому можливі знижки. Чи настільки вона ефективниа, як говорить реклама?

Що є зеленою кавою для схуднення, відгуки про яку буквально наводнили інтернет? Як стверджують її розповсюджувачі, зелена кава - така ж кава, як і чорна. Ось тільки її особливістю є те, що вона прискорює обмін речовин, дозволяючи жирам розщеплюватися набагато швидше.

Схуднення з цією кавою, судячи з відгуків, - процес досить швидкий. Але про це пізніше. Для досягнення певних результатів, дієтологи рекомендують випивати три чашки кави (без молока, вершків або цукру) за 15 хвилин перед їдою. Що цим досягається? Передусім - зменшення апетиту.

Таким чином, зелена кава для схуднення, відгуки про яку ми зараз розглянемо, діє в трьох напрямах:
  1. Прискорення обміну речовин.
  2. Зменшення апетиту.
  3. Спалювання жирів.
Отже, що ж говорять про зелену каву для схуднення його прибічники?

Людмила, 31 рік: "Мої враження про каву - найкращі. Відразу я не дуже повірила тим відгукам, які прочитала в інтернеті. Та і ціна зеленої кави тоді була - 500 гривень - якось не дуже надихала. Проте бажання позбавитися від зайвих кілограмів узяло своє, і я замовила зелену каву. Спершу узяла пробних 250 грамів. І ви знаєте що? Я схуднула на 7 кг! Причому, ці кілограми я не набрала, та і скидання їх проходило в "щадному" для організму режимі - впродовж двох тижнів. Моя талія стала явно тонкішою, і тепер я вже в другий раз замовляю цю каву".

Марина, 39 років: "Дитина у мене пізня, і після пологів я дуже сильно додала в об'ємах. Що не робила - результат або був нульовий, або - зовсім незначний. Одного разу я наштовхнулася на статтю про зелену каву для схуднення, відгуки про яку мене вразили. Вирішила замовити. Виявилось, що ця кава дійсно реально зменшує апетит, а на смак - ароматна і приємна, що зробило її моїм улюбленим напоєм! Тепер я вже скинула 10 кг, але сподіваюся, що це не межа. І що найприємніше - це без всяких зусиль і неприємних відчуттів".

Катерина, 45 років радісно повідомляє: "Придбала каву тільки нещодавно. Особливих зрушень у вазі ще немає, але дуже сильно помітне зниження апетиту, що саме по собі вже гарантія того, що вага піде на спад".

Але чи все так безхмарно? Друга категорія відгуків - відгуки негативні.

Так, Галина 26 років ділиться про свої враження в явно менш веселкових тонах: "Зелена кава для схуднення, відгуки про яку спонукали мене її купити, п'ю вже тиждень. Пішло тільки два кілограми. Апетит трохи зник, а ось сама кава на рідкість огидна - вона практично позбавлена смаку і з жахливим запахом. Але гроші віддала, і тому п'ю".

Ірина 29 років так охарактеризувала свої враження від зеленої кави: "На смак - пити можна, тільки купувати треба не розчинну, а мелену. Але ось результат за перший тиждень не дуже помітний, тільки 2 кг. Здається, придбавши каву, я викинула гроші".

Катерина, 39 років: "Придбала каву тільки учора. Пити почала відразу ж. Зниження апетиту помітила. Єдине, що звертає на себе увагу - це огидний запах і такий же смак, взагалі не п'ю каву. Вірогідно, після нього взагалі апетиту повинно не бути!

Де ж правда?

Лікар-дієтолог Мартинова Ірина Олегівна так коментує ситуацію: "Як не дивно, ми увесь час чекаємо чудо-таблетки, яка ураз позбавила б нас від проблем причому - бажано від усіх і відразу! Але такого не буває. Зниження ваги - це процес досить довгий. Запам'ятайте: якщо ваша вага знижується швидше, ніж на 2-3 кг в тиждень, для організму це стрес, який він постарається заповнити, як думаєте, чим? - Правильно. Накопиченням жиру! Тому не женіться за тим щоб одразу скинути всі зайві кілограми.

Все треба робити повільно та поступово налагоджувати здоровий спосіб життя і правильне харчування. Алкоголь на час схуднення краще взагалі виключити. У ваш раціон повинні входити корисні каші, овочі, фрукти. А ось жирне і борошняне необхідно скоротити до мінімуму.

І, звичайно ж, ні в якому разі не забувати про фізичні навантаження! Вони допоможуть не лише ефективно схуднути, але і підтримувати ваше тіло у хорошому стані. Пам'ятайте, що сама по собі кава не зможе вивести з вашого організму величезну кількість жирів, якщо ви зовсім не витрачатимете енергію".

Отже, яке ж виведення? Напевно, воно просте: для того, щоб засоби для схуднення давали свої результати, важливо їх використати в комплексі.
Категорія: Зелена кава | Переглядів: 8926 | Тегі: зелена, Відгуки, схуднення, кава | Рейтинг: 3.7/3

Популярні статті: