Зелена кава
Меню сайту
Популярні статті
 Вагітність по тижнях
Правда про зелену каву
Шкода зеленої кави
Кава для схуднення
Зелена кава для схуднення: як вона діє
Як приготувати зелену каву
Користь зеленої кави
Як приймати зелену каву
Екстракт зеленої кави
Чим корисна зелена кава
Як пити зелену каву
Склад зеленої кави
Інструкція до зеленої кави для схуднення
Протипоказання до зеленої кави для схуднення
Відгуки лікарів про зелену каву
Протипоказання до зеленої кави
 Як підтягнути груди
Головна » Зелена кава » Екстракт зеленої кави : капсули
19:23

Екстракт зеленої кави : капсули

Перш ніж купити екстракт зеленої кави і тим більше почати його прийом, слід відвідати лікаря і отримати від нього декілька корисних рекомендацій з приводу застосування такого засобу.

Крім того, нелишним буде і обстеження, яке допоможе виявити протипоказання і обмеження. Адже безконтрольний прийом будь-якого, навіть самого нешкідливого засобу може завдати шкоди здоров'ю. Так що перший крок - відвідування лікаря і обстеження.

Дізнатися, що, взагалі, таке зелена кава в капсулах. По суті, це екстракт кавових зерен. Але зерна ці не обсмажувалися (як це зазвичай робиться), а залишилися в первозданному виді, що дозволило зберегти максимум корисних речовин. Який склад капсул кавового екстракту?

Він може бути різним, так що важливо його вивчити. Основний компонент - хлорогенова кислота. Зміст її в препараті, як вважають лікарі, не повинен перевищувати 30-40так як великі дози можуть зробити негативний вплив на людський організм.

Інші інгредієнти мають бути безпечними і натуральними. Кофеїну (якщо він є) повинно бути не надто багато.

Дізнатися про те, які дії здатний чинити екстракт зеленої кави 800. Капсули, як вже було відмічено, містять хлорогенову кислоту, яка, знижує апетит завдяки тому, що перешкоджає повному всмоктуванню глюкози в кров з шлунку. Крім того, під впливом цієї речовини відбувається уповільнення переробки вуглеводів в жири, що примушує організм витрачати вже наявні жирові запаси. Якщо в складі буде ще і кофеїн, то він допоможе прискорити метаболізм.

Інші компоненти, які можуть міститися в препаратах екстракту зеленої кави, також допомагають боротися із зайвою вагою.

Обов'язково треба дізнатися про побічні ефекти і протипоказання засобу, оскільки в цьому випадку прийом неможливий. Якщо в інструкції вказано, що, приміром, в період лактації прийом не рекомендований, то годуючій мамі краще почекати із застосуванням такого засобу.

Окрім усього іншого, неодмінно треба дізнатися, як приймати препарат. Хоча капсули складаються з натуральних компонентів, але навіть рослинні речовини при передозуванні можуть зашкодити, оскільки вплив деяких з них дуже і дуже сильний. Тому необхідно ретельно вивчити інструкцію. Також бажано проконсультуватися з лікарем, який може в індивідуальному порядку підібрати оптимальну дозу.
Категорія: Зелена кава | Переглядів: 2293 | Тегі: зеленої кави, капсули, екстракт | Рейтинг: 0.0/0

Популярні статті: