Зелена кава
Меню сайту
Популярні статті
 Вагітність по тижнях
Правда про зелену каву
Шкода зеленої кави
Кава для схуднення
Зелена кава для схуднення: як вона діє
Як приготувати зелену каву
Користь зеленої кави
Як приймати зелену каву
Екстракт зеленої кави
Чим корисна зелена кава
Як пити зелену каву
Склад зеленої кави
Інструкція до зеленої кави для схуднення
Протипоказання до зеленої кави для схуднення
Відгуки лікарів про зелену каву
Протипоказання до зеленої кави
 Як підтягнути груди
Головна » Зелена кава » Які корисні властивості зеленої кави для схуднення
23:02

Які корисні властивості зеленої кави для схуднення

Зелена кава вигідно відрізняється від чорної великим змістом корисних компонентів, хоча різниця між ними лише в тому, що зелену каву не обсмажують. Нині її використовують в харчових цілях, для схуднення і омолоджування.

Учені довели, що в зеленій каві зберігається хлорогенова кислота, яка практично повністю руйнується під температурною дією. Цей компонент кави прискорює витрачання організмом накопиченого жиру. Досліди показали, що зелені сорти роблять це на 47 відсотків ефективніше за чорних.

За місяць, в середньому, можна позбавитися від 10-14 відсотків жирових відкладень. Досить пити вранці за півгодини до основної їди порцію свіжозавареного традиційним способом в турці, кави. Звичайно, фізичні навантаження тільки поліпшать стан справ.

Згідно з відгуками про зелену каву, вона припускає спосіб застосування не лише харчовий. Наприклад, мелені і запарені зерна зелених сортів використовують при проведенні спа-процедур. Кашкоподібну масу накладають на ділянки із слідами "апельсинової шкірки", потім накривають поліетиленовою плівкою, щоб під нею не залишалося бульбашок повітря, і залишають пацієнта відпочити на півгодини. Після закінчення часу прибирають маску і втирають крем проти целюліту. До речі, ця категорія засобів часто міститься в складі олії зеленої кави.

Якщо компонент в складі відсутній, його можна додати самостійно.

Зелена кава використовується у фармацевтичних цілях. Зокрема, з неї готують екстракт, який є основною діючою речовиною в пігулках для схуднення і кремах, що допомагають боротися з сухістю шкіри, запаленнями і ранами, що тривало не гояться. Екстракт додають і в шампуні, маски для волосся, кондиціонери. Регулярне використання допомагає нормалізувати роботу сальних залоз і активізувати зростання волосся за рахунок живлення і зміцнення цибулин.

Має зелена кава корисні властивості і такі, які цінуються вагітними жінками. Якщо своєчасно почати змащувати олією зелених сортів кави зростаючий животик, то можна обійтися без тих, що спотворюють тіло розтяжок. Річ у тому, що жири, що входять до складу засобу, живлять шкіру, підвищують її еластичність і гладкість. Паралельно з такою турботою про красу майбутньої матері олія кави позбавляє її від целюліту. Це актуально для вагітної, якій самою природою заповідано набирати вагу при підготовці до пологів.
Категорія: Зелена кава | Переглядів: 1636 | Тегі: властивості, корисні, для схуднення, зеленої кави | Рейтинг: 0.0/0

Популярні статті: