Зелена кава
Меню сайту
Популярні статті
 Вагітність по тижнях
Правда про зелену каву
Шкода зеленої кави
Кава для схуднення
Зелена кава для схуднення: як вона діє
Як приготувати зелену каву
Користь зеленої кави
Як приймати зелену каву
Екстракт зеленої кави
Чим корисна зелена кава
Як пити зелену каву
Склад зеленої кави
Інструкція до зеленої кави для схуднення
Протипоказання до зеленої кави для схуднення
Відгуки лікарів про зелену каву
Протипоказання до зеленої кави
 Як підтягнути груди
Головна » Зелена кава » Відгуки про зелену каву
00:37

Відгуки про зелену каву

Останнім часом зелена кава стала популярним засобом для схуднення. Дієтологи і їх пацієнти залишають різні відгуки про зелену каву.

На жаль, не існує універсальної дієти, що дозволяє схуднути будь-якій людині. Кожен організм унікальний і позбавлення від кілограмів у різних людей відбувається по-різному. Комусь допомагають одні дієти, комусь інші. Багато жінок роками експериментують з продуктами і різними режимами харчування в надії знайти свій спосіб стати стрункіше.

Хотілося б детальніше освітити тему: зелена кава для схуднення - відгуки. Усі, хто вживав цей напій з метою позбавитися від зайвої ваги, сходяться в одному. Зелена кава бадьорить, дарує енергію і значно зменшує апетит. Отже, процес схуднення починається у усіх, але з різною інтенсивністю.

Різняться відгуки про смак зеленої кави. Його специфічний терпкий, кислуватий, трав'янистий присмак подобається не усім. Хтось категорично відмовляється від вживання напою, вважаючи його несмачним. Інші, навпаки, відмічають, що смак і аромат зеленої кави більше насичений, ніж у класичного.

Відношення до зеленої кави багато в чому формується у зв'язку з ціновою політикою продавців. Так, за межею нашої країни 0,5 кг стоїть в перекладі на гривні в межах 40-50 гривень. В Україні ціна зеленої кави на ці ж 0,5 кг складе 400-500 гривень. Завищення цін на сирий продукт, що не вимагає витрат на приготування і обробку, викликає обурення покупців.

Незважаючи на різні відгуки про зелену каву, напій цей, безумовно, дуже корисний, про це кажуть і відгуки лікарів. Без обжарювання в нім зберігається максимум корисних речовин і вітамінів, що сприятливо впливають на стан людського організму.

Ще один позитивний аспект зеленої кави - ця олія, що отримується з нього. Продукт цей широко застосовується в косметології. Він бореться із старінням шкіри обличчя, зменшує целюліт, помітно вирівнювання поверхня шкіри. Також олію зеленої кави можна застосовувати в догляді за волоссям і нігтями.

Звернемося до відгуків про зелену каву людей, що безпосередньо вживали його з метою позбавлення від зайвої ваги.

Марина, 30 років. "Зелену каву мені привезла з Бразилії фитнес-инструктор і розповіла про його чудодійні властивості у боротьбі з жиром. Пропивши цей напій 3 місяці, скинула 15 кг Результатом цілком задоволена".

Катерина, 45 років. "Почала пити зелену каву, але через тиждень кинула, оскільки не змогла звикнути до його специфічного присмаку. А ось чоловік перехопив естафету і п'є із задоволенням. За 2 місяці скинув всього 13 кг, але це без зайняття спортом і особливих дієт. Вважаю результат прекрасним".

Тетяна, 54 років. "За свідченнями лікаря мені протипоказані строгі і монодієти. Але схуднути я мріяла завжди. Дієтолог розповіла відгуки про зелену каву. Її помірна дія при регулярному застосуванні допомогла понизити вагу на 14 кг".

Євген, 46 років. "Намагаюся худнути, ходжу в спортзал, приділяю увагу правильному харчуванню. 4 місяці пив зелену каву. Коли перестав її вживати, процес зниження ваги зупинився. Не знаю, з чим це пов'язано".

Тетяна, 36 років. "Із зеленою кавою схуднула на 17 кг за 3 місяці. Відчула помітне зниження апетиту. До того ж нормалізувався стілець. При цьому 2 рази в тиждень відвідувала тренажерний зал".

Світлана, 25 років. "Худну з школи. Вже зневірилася стати стрункою. Пила зелену каву 2 місяці. Скинула за цей час 12 кг Хотілося б більше, але і цьому результату дуже рада".
Категорія: Зелена кава | Переглядів: 1279 | Тегі: зелена, кава, Відгуки | Рейтинг: 0.0/0

Популярні статті: