Зелена кава
Меню сайту
Популярні статті
 Вагітність по тижнях
Правда про зелену каву
Шкода зеленої кави
Кава для схуднення
Зелена кава для схуднення: як вона діє
Як приготувати зелену каву
Користь зеленої кави
Як приймати зелену каву
Екстракт зеленої кави
Чим корисна зелена кава
Як пити зелену каву
Склад зеленої кави
Інструкція до зеленої кави для схуднення
Протипоказання до зеленої кави для схуднення
Відгуки лікарів про зелену каву
Протипоказання до зеленої кави
 Як підтягнути груди
Головна » Зелена кава » Користь зеленої кави
20:50

Користь зеленої кави

Про чорну каву відомо усім, а ось про зелену люди стали дізнаватися зовсім нещодавно. Її зростаюча популярність пов'язана з тією обставиною, що користь зеленої кави дуже велика.

У зеленій каві дуже багато хлорогенової кислоти, що є щонайпотужнішим антиоксидантом. Зелена кава за змістом антиоксидантів перевершує маслинову олію, зелений чай і навіть червоне вино. На даний момент вважається доведеним, що користь зеленої кави в тому, що вона покращує фігуру і робить її стрункіше.

Японськими ученими було доведено, що поєднання хлорогенової кислоти і кофеїну зменшує жирові відкладення і попереджає поглинання жирів. Природно, в питанні схуднення один тільки цей напій слабо допоможе, необхідно поєднувати його з регулярними вправами і дієтою.

У зеленій каві міститься невелика кількість кофеїну, який покращує самопочуття, тому її можна використати як тонізуючий засіб, а також в якості стимулятора активності, як розумової, так і фізичної. Користь зеленої кави в тому, що вона покращує пам'ять, допомагає при мігрені, стимулює діяльність різних органів, у тому числі серцево-судинної системи.

Але використовується зелена кава не лише в якості напою. Нею користуються і для зовнішнього застосування, і в даному випадку користь зеленої кави безперечна.

В першу чергу екстракт зеленої кави дозволяє прискорювати виведення з організму зайвої рідини. А одночасно з нею виводяться і накопичені токсини.

Для поліпшення зростання волосся використовується косметична олія, зроблена із зелених зерен кави. Крім того, така олія рекомендується для шкіри обличчя, особливо для чутливої або сухої. Екстракт зеленої кави має антицелюлітну дію, з цієї причини вона використовується як добавка в різні емульсії і креми для масажу.

Гарячі компреси з олією із зелених зерен кави використовуються для лікування рубців і опіків, навіть в післяпологовий період. Мазі, зроблені на основі такої олії, застосовуються при псоріазі, екземі і дерматитах.

Ця ж олія використовується як один з основних компонентів очних кремів, які призначені для ліквідації зморшок біля очей. Гель і піна, в яких міститься екстракт зелених зерен кави, мають зволожуючий м'який ефект, а також зменшують виділення шкірного сала і роздратування шкіри.

Відоме одно, якщо вживати зелену каву в міру, тобто не більше за одну - двох чашок в день, то вона жодним чином не зможе зашкодити здоров'ю і приноситиме одну тільки користь. Прочитайте в інтернеті, як приймати зелену каву правильно.
Категорія: Зелена кава | Переглядів: 2332 | Тегі: кави, зеленої, користь | Рейтинг: 0.0/0

Популярні статті: