Зелена кава
Меню сайту
Популярні статті
 Вагітність по тижнях
Правда про зелену каву
Шкода зеленої кави
Кава для схуднення
Зелена кава для схуднення: як вона діє
Як приготувати зелену каву
Користь зеленої кави
Як приймати зелену каву
Екстракт зеленої кави
Чим корисна зелена кава
Як пити зелену каву
Склад зеленої кави
Інструкція до зеленої кави для схуднення
Протипоказання до зеленої кави для схуднення
Відгуки лікарів про зелену каву
Протипоказання до зеленої кави
 Як підтягнути груди
Головна » Зелена кава » Який ефект від зеленої кави для схуднення
16:46

Який ефект від зеленої кави для схуднення

Зацікавленість людини зеленою кавою з'явилася зовсім нещодавно. Цей продукт є звичними для нас кавовими зернами, що не піддаються термічній обробці.

Такий підхід дозволяє зберегти максимум корисних речовин в зернах, зробивши цей вид кави одним з незамінних продуктів для оздоровлення організму і боротьби із зайвою вагою.

Дослідження, що на сьогодні проводяться, роблять акцент на тому, що зелена кава - надзвичайно корисний для організму продукт. Хоч би тому, що кількість кофеїну, що міститься в зелених кавових зернах, на порядок нижче. Безумовно, за бажання можна збільшити його кількість, обсмаживши зерна перед приготуванням кави впродовж 5-10 хвилин.

Але ось тільки разом з цим втрачається велика кількість корисних компонентів, і тоді зелену каву шкода цілком може нанести, як і будь-який інший напій, що містить у своєму складі велику кількість кофеїну.

Крім того зелена кава для схуднення, будучи потужним антиоксидантом, активно використовується для омолоджування організму при вживанні внутрішньо напою із зелених кавових зерен. З цією ж метою зовнішньо застосовується олія цього продукту в косметології. Олія зеленої кави - один з найбільш поширених на сьогодні інгредієнтів для проведення процедур зміцнення волосся і нігтів. Використання його для масажу різних видів допомагає підтягнути шкіру, зробивши її еластичною і пружною.

Останнім часом стало відомо, що зелена кава, користь і шкода якої ще недостатньо вивчена наукою, за умови правильного вживання допомагає скинути зайву вагу, і блокує появу нових жирових відкладень. Пояснюється ця дія напою поєднанням хлорогенової кислоти і кофеїну, які при спільній дії прискорюють обмінні процеси в організмі, сприяючи швидшому розщеплюванню жирових клітин.

А вживання чашки зеленої кави перед їдою пригнічує апетит, знижуючи кількість калорій, що поглинаються людиною під час їжі.

Тільки результат буде помітний не відразу, а для отримання відчутного ефекту любителям кави необхідно буде вживати по 2 чашки щодня впродовж 8-10 тижнів, поєднуючи це з фізичними вправами легкої і середньої інтенсивності. У боротьбі із зайвими сантиметрами дієтологи рекомендують не слідувати багато чисельним відгукам про зелену каву а використати не лише для приготування смачного і збадьорюючого напою, але і для інших різних процедур. Гущу, яка залишається після заварювання, цілком можна застосовувати для обгортань.

Адже ця процедура допомагає прибрати зайві сантиметри в проблемних зонах і врятувати представниці прекрасної статі від целюліту - одній з головних жіночих проблем нашого часу.

Але перед вживанням зеленої кави все, же треба пам'ятати, що і в неї є кофеїн, хай і в невеликих кількостях. Так що вона цілком може бути шкідливою для людей, що страждають захворюваннями серцево-судинної системи і шлунково-кишкового тракту. У цих випадках варто проявити обережність. Ось такий смачний і корисний напій виявили учені.

До речі, про смак. Кава із зелених зерен абсолютно не схожа на вже відомий нам напій. Але при цьому процес приготування напою нічим не відрізняється і полягає в заварюванні в турці свіжих мелених зерен. Але звикнути до цього трохи незвичайного смаку все ж можливо. І тоді можна буде повною мірою насолодитися корисним напоєм, отримуючи щодня задоволення від його вживання.
Категорія: Зелена кава | Переглядів: 798 | Тегі: схуднення, зеленої кави, ефект | Рейтинг: 0.0/0

Популярні статті: