Зелена кава
Меню сайту
Популярні статті
 Вагітність по тижнях
Правда про зелену каву
Шкода зеленої кави
Кава для схуднення
Зелена кава для схуднення: як вона діє
Як приготувати зелену каву
Користь зеленої кави
Як приймати зелену каву
Екстракт зеленої кави
Чим корисна зелена кава
Як пити зелену каву
Склад зеленої кави
Інструкція до зеленої кави для схуднення
Протипоказання до зеленої кави для схуднення
Відгуки лікарів про зелену каву
Протипоказання до зеленої кави
 Як підтягнути груди
Головна » Зелена кава » Зелена кава: відгуки дієтологів
15:32

Зелена кава: відгуки дієтологів

Основним напрямом використання зеленої кави є боротьба з надмірною вагою. Саме для цієї мети деякі фахівці рекомендують використати натуральну зелену каву, заварену в турці.

Вважається, що регулярне вживання цього напою, за умови відсутності яких-небудь протипоказань, допомагає ефективно понизити вагу і закріпити результат. Проте яка правда насправді, коли йдеться вже про оброблені кавові зерна, коли в продаж поступає вже екстракт зеленої кави?

Перш ніж зважитися на використання екстракту зеленої кави як продукту, що зменшує вагу, треба порадитися з дієтологом. Безумовно, користь зеленої кави для організму величезна. Проте в даному випадку йдеться об натурального напої високого класу, заварювання і прийом якого здійснюється за усіма правилами.

На сьогодні багато виробників пропонують на ринку придбати не свіжі зерна, а екстракт зеленої кави, поміщений в капсульну оболонку. Такий продукт вже сприймається, як дієтична добавка, прийом якої допоможе у боротьбі із зайвою вагою, але тільки за умови, що окрім її вживання людина піклуватиметься про своє здоров'я, не упускаючи з уваги, ні правильне харчування, ні регулярні фізичні навантаження.

Принаймні, саме на цьому важливому моменті акцентують увагу більшість дієтологів, коли мова заходить про користь зеленої кави.

Безумовно, натуральна зелена кава відгуки лікарів заслуговує тільки самі утішні. А ось що стосується його екстракту і продуктів, пропонованих під виглядом дієтичних добавок, треба гарненько розібратися. Якщо ж говорити відверто, то єдина активна речовина, що міститься в зеленій каві і допомагає у боротьбі із зайвими кілограмами, - це хлорогенова кислота. Саме її високий відсоток змісту забезпечить ефективність напою для схуднення.

А будь-який тип обробки, особливо термічний, негативно відбивається на цьому компоненті, значно зменшуючи його кількість.

Так що дієтологи наполягають на тому, що варто бути гранично уважними при виборі продукту, який містить зелену каву або його екстракт, ретельно знайомитися з інформацією, вказаною на упаковці. На окрему увагу заслуговують протипоказання до вживання зеленої кави. Головний компонент кавових зерен, який може доставити людині масу проблем, - це кофеїн. Зловживання їм може стати причиною частих головних болів, порушенням роботи центральної нервової системи.

Як відмічають дієтологи, то в цьому плані зелена кава менш небезпечна для людського організму, адже зміст кофеїну в зелених зернах набагато нижчий. Так що ризик виникнення яких-небудь ускладнень, пов'язаних із вживанням зеленої кави, залишається мінімальним.

Але при цьому важливо пам'ятати, що обсмажування зелених зерен для досягнення звичнішого смаку і аромату, негативно відбивається не лише на кількості хлорогенової кислоти, але і в рази збільшує кількість кофеїну. Так що для вживання зеленої кави з максимальною користю для організму, перемелювати зерна треба зеленими, без попередньої термічної обробки. Якщо уважно прислухатися до відгуків і рад дієтологів, то зелена кава може стати відмінним помічником у боротьбі за красиве і струнке тіло, повне енергії і здоров'я.
Категорія: Зелена кава | Переглядів: 912 | Тегі: дієтологів, зелена кава, Відгуки | Рейтинг: 0.0/0

Популярні статті: